2777
2789

من خودم به شخصه هیچوقت بی احترامی نکردم با وجود همه تبعیض ها.گاهی اوقات با بعضی چیزا دل آدم میگیره

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تک عروسم 

س ماهیه عقدم

ازاولش افریته بازی دراورد خیلی خیلی بیخودیا

نمدونم چرا 

دلیلش چی بود

ولی ازاول نسبت بهش سرد شدم درستم نمیشم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

من هی گفتم خودم دختر دارم بذار دستگیر دختر خودم بشه 

امام دیدم دارم سرطان میگیرم خیلی سخته خیلی سال تحمل کردم ولی به چه قیمتی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اولین بار شب عروسیم بود که دوست نداشت برقصم رقصیدم صندلیشوجوری گذاشت که پشتش به من باشه . آخرین بار 2 سال پیش که سره اینکه چرا چادر سرم نمیکنم از راه پله منو هول داد و افتادم بچه 4 ماه توی شکمم سقط شد . هیچ وقت ازش نمیگذرم . آرزوی مرگشو دارم

اولین بار شب عروسیم بود که دوست نداشت برقصم رقصیدم صندلیشوجوری گذاشت که پشتش به من باشه . آخرین بار ...

عمدا هولت داد؟؟؟؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

منم هیچ وقت مادرشوهرم منو ناراحت نکرده.البته بگم ۶تا عروس داره که منو از همه بیشتر دوست داره چون به قول جاریام من از خودم به خاطر مادرشوهرم می‌گذرم و حرفشو گوش میدم ... واقعا هم (گوش شیطون کر)مثل مادرم دوستش دارم...

اولین بار شب عروسیم بود که دوست نداشت برقصم رقصیدم صندلیشوجوری گذاشت که پشتش به من باشه . آخرین بار ...

بگوووو ک دیگ باهاش در ارتباط نیستینننننن

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬