2777
2789

یه فامیلی داریم غذا میپره استوری میکنه دستشویی میره استوری میکنه میره رستوران عکس غذا میزاره و ...

واقعااااا مگه غذا عکس گزاشتن داره شاید یکی ببینه دلش بخواد اون بلاگر فود ها کارشون اینا و ..

ولی تو دیگه نباید صفحه ات حسرت بشه واس بقیه 

از همه بدتر فک میکنه خیلی حالیشه چند روز پیش یه استوری گزاشته بود راجب فیلم بعد من ننوشتم این فیلم خیلیی خوب بود گفت مگه تو اینو دیدی تازه اومده و ندیدم تو چطور دیدی 🫥

واقعا نمیدونم چطور توضیح بدم که هیچ گوه خاصی هم نیست ولی پزمیده و ... کاش میتونستم انفالوش کنم 

حتی یبار برگشت به مامانم گفت کاش برا پیدا کردن اسم آهو یکم فکر میکردین اسم قشنگترین میزاشتن  من بچه بودم اون موقع دیگه واقعا اعتماد به نفسم گرفته شد 

یبار هم استوری گزاشته بود مدیریت مالی دخترا و ریسک پسرا یه ملیارد تحویل میده  و شوهرشو تگ کرده بود 

حالا خونشون اجاره است ماشین هم ندارن ۱۱ ساله هم ازدواج کردن نمیخوام بگم بده ها ولی خب به پزش نمیاد 

نیاین بگین حسودی و ... حسودی نمیکنم فقط اینجا اوندم بگم خودمو خالی کتم که چه چیرا هم به من گفته 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس رستوران و کافه و اینا خوراکی میخریمو اینا ماهم استوری میکنیم کار بدیه بگید دیگه انجام ندیم !!!؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
انفالوش کن

فامیله بد میشه دیگه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

میوتش کن بالا نیاد واست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

به این آدم ها میگن رومخی😁 هستن دیگه .... در انواع گونه ها

خیلییی رو مخی اننننن😂😂

فک میکنه فقط خودشهههه

عکس رستوران و کافه و اینا خوراکی میخریمو اینا ماهم استوری میکنیم کار بدیه بگید دیگه انجام ندیم !!!؟

بستگی داره در چه حد باشه عزیزم 

استوری هاش نبین

سعی میکنم نبینم ولی همش میاد بالا 

کاش بتونم آنفالوش کنم