2777
2789
خداروشکررر😍😍😍میدونم که میتونی😍❤️

مرسییی😍😍😍😍

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدا از اینک معجزه میکنه حس سبکی ب آدم دست میده و احساس میکنی هیچ غمی نداری خیلی آرامش میاره ب نظر من ...

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندی برای شفای محمدصادق دعا کن

بیماری لاعلاج جسمی و روحی و ذهنی داره

خیر دنیا و آخرت ببینی

خوب شب بخونید.البته خودم که... ولی کسی که بخواد می‌تونه بعد از نیمه شب بخونه.

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندی برای شفای محمدصادق دعا کن

بیماری لاعلاج جسمی و روحی و ذهنی داره

خیر دنیا و آخرت ببینی

سلاملطفا هر وقت نماز شب خوندی برای شفای محمدصادق دعا کنبیماری لاعلاج جسمی و روحی و ذهنی دارهخیر دنیا ...

حتما عزیزم

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
سلاملطفا هر وقت نماز شب خوندی برای شفای محمدصادق دعا کنبیماری لاعلاج جسمی و روحی و ذهنی دارهخیر دنیا ...

سلام گلم چشم حتمان اگ لایق باشم گلم 

برای شفای مریض ذکر السلام رو روزی ۱۰۰ بار بگید

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍