2777
2789
عنوان

آخرین باری که از مادرشوهرتون خیلی دلتون گرفت کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 56 پست
دیشب ما همه خونه ش جمع بودیم . براش پنجره های جدید نصب کردن اون روکش دور پنجره هست چسب نازکه ک آرم پ ...

ای وای...اون چسبا که خیلی زشتننننن

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
شوهرت چطور مرد خوبیه که مادرش جرات همچین خاری داره؟

دیگه اون بدبخت خبر نداشت که این میخواد چنین گهی بخوره ؟ خدا کنه فقط بمیره یه نسل از دستش راحت میشن . دامادش به دخترش خیانت کرده بود نمیذاشت دا بشن میفگفت تو کم گذاشتی برای شوهرت . فکر کن یه مادر به بچش اینو بگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی واقعا جفتمون هیچ کاری نکردیم . خیلی آدمه ترسناکیه. تصور کن یه سگ بهت حمله کنه چیکار میکنی؟ فقط ...

ای بابا...چی بگم واقعا چه آدمایی پیدا میشن

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
دیگه اون بدبخت خبر نداشت که این میخواد چنین گهی بخوره ؟ خدا کنه فقط بمیره یه نسل از دستش راحت میشن . ...

از اون اشغالای روانی مستبد دیکتاتور کنترل گر متحجره 

این باید با یکی مثل من طرف بشه تا ادمش کنه یا راحتش کنه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اوف که

ببخشید ولی به نظر من شماها که حرف میخورین و ظلم میبینین یا زیادی رقیق القلب و ساده و نازنین هستین تا ترسو یا مجبور کلا مظلوم ظللم پروره 

اینجور ادما با مثل خودشون طرف بشن دمشون رو جمع میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

ای وای...اون چسبا که خیلی زشتننننن

خب منم اومدم بکنم که زشت نباشه . سفید یکدست باشه. نمیدونی با چه اخمی گف نکن اونااارو ول کن . چیکاره اونا داری . کل جمع بهم خندیدن. بعد جالبه پدرشوهرم همه رو کند ب اون هیچی نگفت. 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

هنوز ازدواج نکردیم 

آخرین بار کلاس هشتم بودم گفت مقنعتو سرت کنننننن دلم شکست😂🥴

مامانش مدیر مدرسم بود

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸