2777
2789
عنوان

باورم نمیشه از غذا عکس میزارن بازم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 119 پست
عکس رستوران و کافه و اینا خوراکی میخریمو اینا ماهم استوری میکنیم کار بدیه بگید دیگه انجام ندیم !!!؟

نه عزیزم هرکسی هرکاری دلش بخواد بکنه میتونه این که دیگران نگاه میکنن پشت سرت حرف میزنن بدتره چون عادت کردن به ایراد گرفتن و پشت سر غیبت کردن

اینستارو بخاطر این چرت بازیای عقده ای هاش حذف کردم تو اینهمه سالی که اینستا اومده من فقط یکسال وصل کردم خنوزم تنفر دارم اصلااااااا دلم نمیخواد تو گوشی بقیه هم یه چیزی ببینم یوقتا شوهرم چیزی نشونم میده بدم میاد 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فامیله بد میشه دیگه

یه موردمشابه داشتیم

فالونکردم هرچیم درخواست دادنادیده گرفتم آخردرخواستشوپس گرفت🤣میخوان بگن ماخیلی داریم وخوشحالیم اینم ازحماقتشونه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عکس رستوران و کافه و اینا خوراکی میخریمو اینا ماهم استوری میکنیم کار بدیه بگید دیگه انجام ندیم !!!؟

اره خیلی خزه من هرکی اینکارو میکنه دوست دارم انفالوش کنم 

غذاشو بقیه میخورن عکسشو برا نلت میذارن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
فامیل ما چایی هم بخوره استوری میکنه بزا خوش باشن مهم نباشه برات

برا من مهم نیست اینا ولی سعی میکنه آدم رو خراب کنه و ضایع....😢

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من خودم هیچوقت عادت ندارم عکس غذا و این چبزا استوری بزارم

شاید در طول سال اگه خیلی استوری بزارم در حد ۴ ۵ تا دونه

اونم هر چند ماه

ولی بنظرم نمیشه به مردم ایراد گرفت چون صفحه ی خودشه و اختیارشو داره مبتونه هر چیزی دلش خواست استوری کنه

شما هم ناراحتی میتونی انفالو کنی یا نهایتا اگه زشته میوت کنی که نگاه نکنی 

و بنظرم خوب نیس انقد حساسیت داشتن رو بقیه

سرتونو گرم زندگی خودتون کنید که اینجوری درگیر انالیز کردن تک تک رفتارهای بقیه نباشید

چون واقعا چیز بی اهمیتیه که بشینیم فکر کنیم کی کدوم فیلمو دیده یا ندیده

واقعا چقدر خوشحالم که دغدغه های ذهنیتون انقدر سطحیه

ما هم داریم از ایناچیزی داشت و پز میداد دلم نمیسوختمثل این کلیپ های طنزه دقیقاباورت میشه شکلات دبی ر ...

دقیقاااا مثل همین فامیل مااااا  من واقعا دیگه رد دادم  یبار به من گفت یخ در بهشت خوردی بعد گفت نه خب شما اصلا نمیدونید چیههه😵‍💫

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

تو به زندگی بقیه کاری نداشته باش شاید دلخوشی شون همین چیزای کوچیک کوچیکه شما دنبالش نکن ناراحتی

من بابت اینا ناراحت نیستم 

بچه بودم جلو جمع اسمم رو مسخره کرد و حتی یبار خواست آرایشم کنه برگشت گفت این زشته اون خوشگله رو بدید من 🥲

دقیقاااا مثل همین فامیل مااااا من واقعا دیگه رد دادم یبار به من گفت یخ در بهشت خوردی بعد گفت نه خب ...

این دیگه تازه به دوران رسیده است چون خودش ندیده بود تاحالا فکرمیکنه بقیه هم ندیدن لابد🤣

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میوتش کن بالا نیاد واست

میوت چی هست؟

مثلا میخوان یه‌جوری مثل بلاگرا رفتار کنن

ما ام یه فامیلی داریم کلاااا استوری میزاره که مهمون داریم بریم براش فلان چیزو درست کنیم بعد کلی عکس و فیلم استوری میکنه بعدش میزاره مهمونمون تو راهه بریم برای پسر خوشگلم لباس بپوشیم😐

بسههههه دیگه لعنتی💀 آخه به ما چه ربطی داره؟!!!🚶‍♀️

آنفالوش کردم😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

خب نبین حرص میخوری

حرص نمیخورم بابت اینا 

بابت حرف هایی که بهم زده بچه بودم 

میوت چی هست؟

باعث میشه دیگه استوری یا پستاش واست بالا نیاد استوریا میره اون ته پستا بالا نمیاد

چیز خوبیه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904