2777
2789
عنوان

آخرین باری که از مادرشوهرتون خیلی دلتون گرفت کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 56 پست
همین دیروز که فهمیدم به بابا فوش داده انشاالله هیچوقت دیگه چشمم تو چشمش نیوفته

همشون زهرشون و میریزن . من فک میکردم بهتر از مادرشوهر من تو دنیا نیست. 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

داشت با عروس بزرگش صحبت می کرد تا منو دید خیلی گرم و پرانرژی باهاش احوال پرسی کرد در حالی که باهاش زیاد صمیمیتی نداشت. نظرم اومد که میخواست دل منو بسوزونه. هفته بعدش فوت کرد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته پیشبا این که استراحت مطلقم توقع داشت بریم خونش

امان از این توقعات...متاسفانه پسر خودشونم اکثرا کوتاه میان و به اصطلاح احترام نگه میدارن

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
امان از این توقعات...متاسفانه پسر خودشونم اکثرا کوتاه میان و به اصطلاح احترام نگه میدارن

نه شوهرم جوابشو داد

گفت مگه نمیدونی استراحت مطلقه 

ما تهرانیم اونا کرج 1 ساعت راهه شوهرم گفت من نمیتونم با دو تا بچه تو شکمش بندازمش تو جاده اتفاقی بیوفته باز کوتاه نیومد گفت الان اینو میگی بعدا به دنیا بیان چی میگی

انگار خودش زن نیست و نمیفهمه بخدا اگر پدر شوهرم میگفت نناراحت نمیشدم میگفتم مرده نمیفهمه

تازه من بعد 11 سال با ای وی اف و چند تا انتقال نا موفق حامله شدم بازم نمیفهمه

من تک عروسم س ماهیه عقدمازاولش افریته بازی دراورد خیلی خیلی بیخودیانمدونم چرا دلیلش چی بودولی ازاول ...

خودتو آماده کن که هرچی بگذره بیشترم روشون بهت باز میشه.رو نده

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
نمیدونم هدفشون چیه اگه انقدپسراتون دوست دارین نمیتونین ازشون جدا بشین چرا براشون زن میگیرین

فک میکنن یه عمر زحمت کشیدن پسر بزرگ کردن مفتی دادنش به ما . اونم بیس چاری در حال خدمتگذاری ب ما و سجده ب ماست . زور داره بهشون خلاصه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد