2777
2789
عنوان

آخرین باری که از مادرشوهرتون خیلی دلتون گرفت کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 56 پست
اولین بار شب عروسیم بود که دوست نداشت برقصم رقصیدم صندلیشوجوری گذاشت که پشتش به من باشه . آخرین بار ...

چقدر بدجنس.شوهرت بعد اتفاق آخر چکارکرد؟

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیروز که فهمیدم به بابا فوش داده انشاالله هیچوقت دیگه چشمم تو چشمش نیوفته

مادرشوهر منم یه بار همبنکارو کرد.هیچوقت از دلم نرفت بیرون حرفش

منم هیچ وقت مادرشوهرم منو ناراحت نکرده.البته بگم ۶تا عروس داره که منو از همه بیشتر دوست داره چون به ...

ای جان.انشاالله روز به روز بهتر بشین باهم

اولین بار شب عروسیم بود که دوست نداشت برقصم رقصیدم صندلیشوجوری گذاشت که پشتش به من باشه . آخرین بار ...

ببخشید ولی بی عرضگی شما و پدرمادرته که هنوز زندست 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

داشت با عروس بزرگش صحبت می کرد تا منو دید خیلی گرم و پرانرژی باهاش احوال پرسی کرد در حالی که باهاش ز ...

چه آه گیرایی داری خواهر😄

منم...

دیشب ما همه خونه ش جمع بودیم . براش پنجره های جدید نصب کردن اون روکش دور پنجره هست چسب نازکه ک آرم پنجره روشه . من گفتم اینا رو بکنیم قشنگ تر میشه . پدرشوهرمم گف اره دوتایی داشتیم میکندیم . یهو سرم داد زد نکککککن چیکار میکنی ولش کن . همه بهم خندیدن . جاریام برادرشوهرا. نمیدونی چطور توپید بهم. فقط رفتم نشستم تو دلم گفتم ندید بدید مبارکت نباشه . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چقدر بدجنس.شوهرت بعد اتفاق آخر چکارکرد؟

هیچی واقعا جفتمون هیچ کاری نکردیم . خیلی آدمه ترسناکیه. تصور کن یه سگ بهت حمله کنه چیکار میکنی؟ فقط فرار . باهاش خیلی دعوا کردا ولی چه فایده من و شوهرم تا یکسال تو شک بودیم . خدا میدونه من چه شبایی رو گذروندم . تموم شدم اصن

ببخشید ولی بی عرضگی شما و پدرمادرته که هنوز زندست

باورت میشه خانوادم نفهمیدن ؟ بابام که فقط یکی 2 تا از اذیتاشو میدونست میگفت من حاضرم به خاطر این زنیکه برم پشت میله های زندان . بابا و مامانم خیلی چیزا رو نمیدونن. چون واقعا شوهرم مرده خوبیه و پشتم بوده . واقعا اگه بابام میفهید میکشتش شک ندارم

نه شوهرم جوابشو دادگفت مگه نمیدونی استراحت مطلقه ما تهرانیم اونا کرج 1 ساعت راهه شوهرم گفت من نمیتون ...

ای بابا...سرت سلامت عزیزم

باورت میشه خانوادم نفهمیدن ؟ بابام که فقط یکی 2 تا از اذیتاشو میدونست میگفت من حاضرم به خاطر این زنی ...

شوهرت چطور  مرد خوبیه که مادرش جرات همچین خاری داره؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟