2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

209 بازدید | 26 پست

حدود ۶ سال روزه نگرفتم خیلی معتقدم نبودم اون زمان تو خانواده کسی روزه نمیگرفت ولی الان نماز هام هم روزه هامو میگیرم الان برای این ۶ سال برای هروز اگه بخوام ۶۰ بگیرن تا آخر عمرم تموم نمیشه و اون قدرا پول ندارم کفاره بدم چیکار کنم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توبه کنید ماه رجب خداوند میبخشه

هر روز از ماه های رجب روزه بگیری بسیاری از گناهان بخشیده میشه و دری از درهای جهنم بسته میشه.

سعی کنید ماه رجب هر سال روزه بگیرید و استغفار کنید انشاءالله خداوند کم و کاستی رو میبخشه 

و اگ بتونید ماهی چند روز روزه بگیره بازم عالیه.

خداوند توبه کنندگان رو بسیار دوست داره 

التماس دعا💚🙏

توبه کنید ماه رجب خداوند میبخشههر روز از ماه های رجب روزه بگیری بسیاری از گناهان بخشیده میشه و دری ا ...

خدا خیرتون بده ماه رجب روزه میگیرم هفته ای دوبار هم میگیرم ای کاش خدا ببخشه

عزیزم تونت سرچ کن سایت پاسخگو سوالتو بپرس کامل بهت جواب میدن

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
چرا هست هر چیزی تنبیه داره ولی خب خداوند ارحم الراحمین هست اگ توبه کنیم و اون گناهان رو تکرار نکنیم ...

مبدونم ولی این تنبیه واقعا زیاده من توبه کردم نماز میخونم قرآن کمتر غیبت میکنم سمت گناه نمیرم ولی روزه ها من تا آخر عمرم هروز بگیرم تموم نمیشه