2777
2789

چند وقتی هست سرگیجه دارم 

امروز صبح اومدم برم نون بخرم یهو سرم گیج رفت نتونستم خودم رو کنترل کنم افتادم 

خیلی‌ بد شد خیلی‌ زشت شد 💔 

بدنم خیلی‌ درد میکنه مخصوصاً پام از دردش دارم گریه می‌کنم 

از بدبختی نامزدم هم بعد از مدت ها قهر امروز زنگ زده خونمون مامانم بهش گفته 

کاش نمیگفت

آخه از پله افتادن هم گفتن داره بهش گفته سرش گیج رفته از پله ها افتاده پایین حال نداره صحبت کنه 

من فقط گفتم بهش بگو نمی‌خوام صحبت کنم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید کم خون شدی. برو دکتر و آزمایش

نامزدتم خوبه خبر داشته باشه. بیاد کنارت ادم این موقع ها ناز کش میخواد دیگه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بدنت رو تقویت کن شاید کم خونی داشته باشه برو آزمایش خون بده

خیلی‌ وقته می‌خوام بدم فرصت نمیشه 

وای با این حال باید سرکار هم برم 

دعا کنید حالم بد نشه غگرنه امروز دیگه میندازنم بیرون  

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

باید خیلی زود بری دکتر واسه سرگیجه 

دلایل زیادی داره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
شاید کم خون شدی. برو دکتر و آزمایشنامزدتم خوبه خبر داشته باشه. بیاد کنارت ادم این موقع ها ناز کش میخ ...

میخوام صد سال سیاه نیاد

با اون خواهرش 

یه شرط گذاشتم بهش بر خورده یه زنگ نمیزنه بگه مرده ای یا زنده 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
میخوام صد سال سیاه نیادبا اون خواهرش یه شرط گذاشتم بهش بر خورده یه زنگ نمیزنه بگه مرده ای یا زنده

زنگ که زد. جوابشو ندادی.  ول کن خواهر و مادرشو. اگه خودش خوبه درست میشه کم کم. رو خانوادش زوم نکن که در مقابلت گارد بگیره.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

خداروشکر اتفاق بدتری نیفتاد من پارسال از یه پله افتادم استخون پام خورد شد کارم به جراحی و پلاتین رسید الان به حدی از پله میترسم حواستو خیلی جمع کن خدایی نکرده اگه نخاعت ضربه میدید چیکار میکردی

میخوام صد سال سیاه نیادبا اون خواهرش یه شرط گذاشتم بهش بر خورده یه زنگ نمیزنه بگه مرده ای یا زنده

قبلا هم‌تاپیک زدی و سرگیجه داشتی یا یکی دیگه بود؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خداروشکر اتفاق بدتری نیفتاد من پارسال از یه پله افتادم استخون پام خورد شد کارم به جراحی و پلاتین رسی ...

ولی پام خیلی‌ درد میکنه 

پایین کمرم هم خیلی‌ درد می‌کنه به سختی می‌شینم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀