2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست
خدا خیرتون بده ماه رجب روزه میگیرم هفته ای دوبار هم میگیرم ای کاش خدا ببخشه

لطفا ب مفاتیح نگاه کنید و اعمال رجب رو سعی کن انجام بدی 

قطعا خداوند مهربانترین هست 

بدونه تو از کارت سر باز نمیزنی میبخشه🙏التماس دعا.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبدونم ولی این تنبیه واقعا زیاده من توبه کردم نماز میخونم قرآن کمتر غیبت میکنم سمت گناه نمیرم ولی رو ...

خب قطعا راهی هست واسه این روزه ها من سعی میکنم جواب سوالات پیدا کنم بهتون بگم .

فقط لطفا درخواست دوستی بده ک بتونم جواب بدم.

زنگ میزنم جواب نمیدن ای خدا 😭

یه برنامه هست به اسم پاسخگو اون نصب کن چت رایگان و آنلاین داره اسم مرجع تقلیدتو میگی راهنماییت میکنن خیلی زود هم جوتب میدن

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

عیب نداره خدا خیلی بخشنده است

سعی کن کارهای نیک انجام بدی خدا تلافی می کنه...

گره گشایی از مشکلات مردم واقعا ثواب داره ...همش باپول نیست شایداز راههای دیگه هم بشه...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
عزیزم چیه اسم برنامش

یه قسمت دیگه هم داره احکام بانوان میتونی سوالای شخصیتو بپرسی خیلی خوبه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
خدا خیرت بده

ببین زنگ زدم جواب دادن ک سوالتون پرسیدم گفتن باید دوتا سوال دارم ازشون بپرسم 

بهشون گفتم ک ۷سال روزه نگرفتین و احتمالا عمدی بوده حالا توبه کرده و نماز و..میخونه توان مالی نداره این همه پول بده یا روزه بگیره گفت خیلیم خوب ک راه خدا رو دوباره پیش گرفتن و بهشون بگو زنگم بزنن 

بزار الان شماره رو خصوصی میفرستم.