2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بعد مرگ نگاهت عوض میشه میتونی بهشتی جهنمی و زنده ها رو ببینی و از حالشون خبر دار شی   روح توانایی اینو داره که از هر چیزی با خبر باشه اما اینکه بخوای بشینین دور هم تخمه بشکونین بگین بخندین یا همدیگرو بغل کنین چون برای روح تعریف نشده و بی معنیه و نیازش نیست اینطوری نمیشه لااقل ۳۰ سال اول بعدش که جایگاه برزخی داری شاید بشه  

پسرمو ببینم دوباره🥺🥺

میشه یعنی

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بعد مرگ نگاهت عوض میشه میتونی بهشتی جهنمی و زنده ها رو ببینی و از حالشون خبر دار شی روح توانایی ای ...

عه چه بد !پس چیکار میکنیم همینطور سرگردان و بی هدف میچرخیم؟

یا فقط تقاص پس میدیم؟

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

همش میترسم بعدش نیستی باشه

چرا نیستی باشه ؟

بنظرت اگ بمیریم اصلا این دنیا بی معنی حساب نمیشه؟

این دنیا هدفی داره و هرکس با بینش و عقل خودش متوجه میشه برای چی اومده و برای چی میره .

بنظر من بله میتونه 

افراد صالح دیگر رو میبینه و میتونه رفت و آمد کنه.