2777
2789

الان 12 ساله ازدواج کردم 

حس میکنم یکم صمیمی بشی وارد حریمت میشن و این استرسیم میکنه

یعنی نه اینکه بخوام از عمد این کارو کنما 

انگار یه مکانیزم ناخوداگاهه نزدیک نمیشم که نکنه حد خودشون رو افراد ندونن

دوست صمیمی دارم و اونها امتحان شده هستند

ولی مثلا با خانواده همسرم بعد 12 سال شاید 5 بارم معاشرت نکردم

اونها با هم ارتباط دارند و گاهی قهر و اشتی دارند ولی با من خیلی دست به عصا هستند همشون

خوشبحالت خیلی خوبه که 

من برعکس توام و خیلی لطمه خوردم از این صمیمیت و اعتماد و زود خودمونی شدن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوبه همین فرمون پیش برو دلت دعوا اعصاب خوردی میخاد منم مث توام و راضیییی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بهترین کار.

بعد ۵ سال یکم صمیمی شدم. کلی دلخوری پیش اومد. به دهنم حرف گذاشتن رفتن به بقیه گفتن 

دوری فقط دوری بهتره

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

مثلا زنگ هم میزنم بعد این همه سال در حد سلام و علیک و موضوعات روزمره...روی من هیچ حسابی باز نمیکنند و نزدیک تر نمیشن. منم اصلا خوشم نمیاد 24 ساعتی تو شکم هم باشیم

منم اصلا دست خودم نیست هر چی میخوام مرز بذارم نمیشه 😖😖😖

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

حفظ حریم شخصی ی چی دیگه اس 

با پدر مادر خودتونو تو طول دوازده سال پنج بار رفت و آمد دارید؟؟واقعا آدم میمونه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
مثلا زنگ هم میزنم بعد این همه سال در حد سلام و علیک و موضوعات روزمره...روی من هیچ حسابی باز نمیکنند ...

ظاهرا خودتم راضی هستی ک از این حال خودت 

خوشبحالت خیلی خوبه که من برعکس توام و خیلی لطمه خوردم از این صمیمیت و اعتماد و زود خودمونی شدن

من اصلا حرف نمیزنم. نه اینکه هی به خودم بگم مثلا حرف نزن فلانی رو دیدی ها نه.....انگار ناخوداگاه این مکانیزم رو دارم و سکوت میکنم فقط باید اون ادمها خیلی امن باشند که بتونی باهاشون حرف بزنیی