2777
2789
عنوان

بهترین مکمل ریزش مو

199 بازدید | 17 پست

بچه ها بنظرتون بهترین مکمل ریزش مو چیه؟

من هرچی استفاده کردم تا حالا که جواب نگرفتم

پریورین هم که خیلی گرونه و دوره کاملش 15 میلیونی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا مکمل زیاد استفاده کردم ساپلاس مدز؛هیرویت؛اکتی وومن؛ول وومن؛زینک پلاس؛فولیکوژن؛پیلفود؛پرفکتیل و...

بهترینش همین ول وومن بود 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
من کلا مکمل زیاد استفاده کردم ساپلاس مدز؛هیرویت؛اکتی وومن؛ول وومن؛زینک پلاس؛فولیکوژن؛پیلفود؛پرفکتیل ...

برای رشد مو بین زینک و هیرویت کدوم خوبن؟

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

برای رشد مو بین زینک و هیرویت کدوم خوبن؟

رشد مو فولیکوژن

ریزش ول وومن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من ژل تخم شنبلیله ک میذارم ریزش موهام خیلی کمتر شده و راضیم ب علاوه مکمل زینک پلاس، شب قبل خواب فولیک اسید ، و ماهی یک تا دو بار هم ویتامین دی ، ی روز در میون ویتامین ای 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
پریورین بخر ی پیجی هست ورقه ای هم میفروشه

میشه از داروخانه

خرید دو ورقه‌ مثلا ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌