2777
2789

@mah1384dis  

آخرین تاپیکش نگا کنین

بعد دیگه آنلاین نشده

آخه نوجونها و جوونها، این هیجانات خودتونو کنترل کنین

بخدا قسم مشکلات رو کل عالم دارن

مگه دنیا بدون مشکل میشه؟!!

دنیا آغشته‌هست با درد

هر کسی هم در حد ظرفیت خودش داره میکشه

اما اگه کسی خودشو تو سختی ها ببازه، زمینه رو برا ورود شیطان و ناامیدی جور می‌کنه

ولی اگه کسی خدا رو داشته باشه، در اووووج مشکلات، آرامش داره

برا رسیدن ب هدف و قله، قطعا سختی هست اینه ک نباید ما کوتاه بیایم و باید ب مسیرمون ادامه بدیم

هدفمند زندگی کنیم

با قرص هیچکس نمی‌میرد

دوست من صد تا قرص خواب خورد 

نمرد معده داغون شد

تنها قرصی که میکشه قرص برنجخ

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی نگیر چند وقت پیش هم یکی همه رو سرکار گذاشت همه گریه و...

خودکشی‌ خبر نمیکنه اونم تو سایت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که به امروز رسیدم درک میکنم که آدم میتونه به لبه تیز خودکشی برسه.

خدا عاقبت همه رو به خیر بگذرونه .

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
با قرص هیچکس نمی‌میرددوست من صد تا قرص خواب خورد نمرد معده داغون شدتنها قرصی که میکشه قرص برنجخ

قرص چی خورد دوستت؟

خانواده‌ش بعد چند وقت متوجه‌ش شدن و رسوندنش بیمارستان؟

قرص چی خورد دوستت؟خانواده‌ش بعد چند وقت متوجه‌ش شدن و رسوندنش بیمارستان؟

هیچی به هیچکس نگفته برادرش نصفه شب فهمیده 

بردنش معدشو  شستشو دادن  دو روز بیهوش بود 

نمیدونم اسم قرصشو ولی قرصه قوی بود

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

هیچی به هیچکس نگفته برادرش نصفه شب فهمیده بردنش معدشو شستشو دادن دو روز بیهوش بود نمیدونم اسم قرصش ...

این خانم صبح تاپیک زد

یکم بودش دیگه بعد نبودش

نمیدونم دیگه خانواده‌ش فهمیدن یا نه

نمیدونم چی شد

چرا میشه بستگی ب نوع قرص داره.

من از کسی شنیدم که با قرص کسی نمیمیره