2777
2789
عنوان

خانم ها فک میکنید یک روز میشه دیگه مادرشوهرمون نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 77 پست
بخدا آلان دارم با گریه می‌نویسم می‌دونی خودم مهم نیستم ۱۲ سال عروسشون هستم هرکاری خواست کرد ولی الان ...

به شوهرت بگو وایمیستی من جلو مادرت ۵ دقیقه فحشش بدم و بعد بیایم خونه تو بگی اشکال نداره حرف باد هواست؟ 

بخدا آلان دارم با گریه می‌نویسم می‌دونی خودم مهم نیستم ۱۲ سال عروسشون هستم هرکاری خواست کرد ولی الان ...

بترکن این مردان حالا اگه برعکس بود وشما میگفتی اینا رو باد هوا نبود ولی الان شد باد هوا بگو منم هرچی از دهنم میاد به مادرت میگم چون باد هواست اشکالی نداره

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخود میگه شوهرت...بگو پ اگ حرف باد هواس..منم الان میرم هرچی فحش بلدم نثار مامانت میکنم حرف منم باد ...

باورت میشه حتی جرات نمیکنم کج نگاشون کنم یکبار یکم دلم پر بود از کارشون جواب دادم جلو جاریم و داماداشون همشون میخواست تیکه تیکه کنه اونا نزاشتن 

مگه شوهرا میزارن انگار مامانشون ملکه

منم مثل شمام خدا منو ببخشه یوقتا میگم خدایا حداقل یروز بعد اون بمیرم ک اون یروز رو زندگی کنم هیچی از زندگیم نفهمیدم ده ساله دلم میخاد چیزی بخرم و استفاده کنم ولی نمیتونم ازدستش بشدت بخیله انگار من شدم زن دوم شوهراون☹️ببینه چیزی خریدم یا باید براش بخریم یا پولشو بش بدیم یا غیرممکنه بین خودم  و شوهرم دعوانشه همه کاراشم مخفیانس نه ک فکرنکنید ساده باشه بیاد خودشو نشون بده😏 چهارروز قبل روزمادر میاد خونمون تا چهارروز بعدش که هدیه بخریم براش 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
باورت میشه حتی جرات نمیکنم کج نگاشون کنم یکبار یکم دلم پر بود از کارشون جواب دادم جلو جاریم و دامادا ...

پ با ی مشت روانی طرفی...اگ اینجوره ک بسپار ب خدا انشالا ب روز سگ بیفته مادرشوهرا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
به شوهرت بگو وایمیستی من جلو مادرت ۵ دقیقه فحشش بدم و بعد بیایم خونه تو بگی اشکال نداره حرف باد هواس ...

حتی جرات ندارم باهاشون قطع رابطه کنم الان که قطع رابطه کردم همش میگه خانواده تو هم دیگه اجازه اومدن اینجا ندارن 

ببین دنیاجوری میچرخه ودقیقا اونو توهمچین موقعیتی قرارمیده خدا کاری میکنه به غلط کردن بیافته...توخودتو ناراحت نکن پدرت بااصل ونسبیشو ثابت کرده اونم بیشعوریشو...

منم بابام خیلی مظلوم بودتاوقتی بودهمه حلوا حلوامون میکردن حتی شوهرم... ازوقتی بابام فوت شد همشون دم درآوردن منم واگذارکردمشون به خدا ...فقط زندگیتوکن اصلاانگاراوناوجودندارن  کاری کن همشون حسرت تووزندگیتوبخورن محل سگ به هیچکدومشون نده حتی اگه بدترین حرفاروبهت زدن...بالاخره خدایی اون بالاهست وهمه چیومیبینه خاله منم چندسال پیش همین حرفومیزد کی مادرشوهرم میمیره الان ۵ساله زیرهزارمن خاک خوابیده وخالمم راحت داره زندگیشومیکنه ...

حتی جرات ندارم باهاشون قطع رابطه کنم الان که قطع رابطه کردم همش میگه خانواده تو هم دیگه اجازه اومدن ...

ببین متاسفانه مشکل اصلی شوهرته که کار به اینجا کشیده وگرنه مادرشوهرت از ترس پسرش هم شده جرات نمی‌کرد به پدرزنش فحش بده . 

بگو دلیل دارم برای قطع رابطه . هر موقع پدر مادر منم  همچین رفتار زشتی کردن خودم پاشونو از خونه میبرم . فعلا که مدال بی شعوری و عقده ای بازی رو باید بندازی گردن مادرت  شوهر عزیزم . 

میدونم صحبتم الآن دردی از شما دوا نمیکنه چون کار از کار گذشتهولی آدمی که اینقدر سمی هست معمولا تو جل ...

خب اگه دردی از طفلک دوا نمیکنه چرا میگز دوست عزیز😆😆😆

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
منم همیشه میگم این تا من کفن نکنه نمیمره

مادرشوهرمن ک میگه انشالا عروسی نوه هام میرقصم مرتب ب خودش میرسه که پیرنشه میخواد بمونه تااون موقع مطمئنم حلوا منم اون میخوره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید