2777
2789
عنوان

خانم ها فک میکنید یک روز میشه دیگه مادرشوهرمون نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 77 پست

خیلی بی شعوره و عقده و کمبود داره که به پدرت فحش داده . دیده تو قطع رابطه ای حرصش  رو سر پدر مادرت خالی کرده . ولی تو  و پدر مادرت آدم جواب دادن مثل خودش نیستید .امیدوارم خدا جواب کارشو بده. فک میکنی اون توی زندگی آرامش داره؟  اینجور که  معلومه همش در حال حرص و جوش و کینه هست زندگی نمیکنه که. تو هم فک کن زنده نیست

میدونم صحبتم الآن دردی از شما دوا نمیکنه چون کار از کار گذشته

ولی آدمی که اینقدر سمی هست معمولا تو جلسات قبل از ازدواج هم خودشو نشون میده ، اونجا نشون نده توی عقد نشون میده ... 

خیلی زودتر از این حرفا میشد اقدام کنین واسه نشوندن این آدم سر جاش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه خجالت میکشم جلو خانوادم بابام خیلی مظلوم سنش زیاده گوشش نمیشنوه اون داشته فوشش می‌داده این داشته ...

بمیرم برا حالت عزیزم میدونم میدونم خیلی سخته خاک بر سر بی لیاقتش،شوهرت چی میگه طرف اونه؟!

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
اخه خجالت میکشم جلو خانوادم بابام خیلی مظلوم سنش زیاده گوشش نمیشنوه اون داشته فوشش می‌داده این داشته ...

وای الهی بمیرم...من رو پیرمردا خیلی حساسم خیلی مظلومن...بخدا یکی ب بابام اینجوری کنه جر و واجرش میکنم با اینک ب شدت ساکت و ارومم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
میدونم صحبتم الآن دردی از شما دوا نمیکنه چون کار از کار گذشتهولی آدمی که اینقدر سمی هست معمولا تو جل ...

بخدا آلان دارم با گریه می‌نویسم می‌دونی خودم مهم نیستم ۱۲ سال عروسشون هستم هرکاری خواست کرد ولی الان زده تو جایی که واقعا دیگه نمی‌کشم شوهرم همش میگه ولش کن حرف باد هواست یک چیزی گفته 

دقیقا حالت درک میکنم خیلی

الان کمی از تایپکهات رو خوندم‌بمیرم برات روزگارت مثل منه.

شوهر بد دل .شکاک.که خواسته هاش رو تحمیلم میکنه و...

الانم دوماهه که کلا قهر قهر .نه حرف میزنه .نه بیرون میبره و...

خدا هم از دست من وناله هایی که به درگاهش کردم وکمک هایی که ازش خواستم خسته شده.دیگه از دست خدا هم ناراحتم

وای عزیزم منم ناراحت شدم برا پدرت . خدا پدر مادرتو حفظ کمه گلم . مادرشوهرت هم بره به درک 

آخه اصلا هیچکس آدم درک نمیکنه باورت میشه روز عروسیم هزار تا دروغ گفت تا زندگیم خراب کنه ولی بازم گذش ...

گمشون کن لیاقت ندارن کسی که به بزرگترعروسش فحش میده لایق بدترین زندگی وبدترین مرگه خدابالای سرهست ببین چطورخداازجونش توسط همون عزیزش دربیاره فقط بشین ونگاه کن ازمن میشنوی دیگه نه خونشون برونه حتی جواب تلفاشونم بده فقط زندگیتوکن سعی کن شوهرت وبچه هاتوخوشبخت کنی چششون دربیاد وازحسادت کوربشن همه ی سعیتوکن پیشرفت کنی...هیچی بدترازکم محل کردن نیست اینجوری انگاروجودندارن برات مثل من ...برادخترام طلاخریدم داشتن ازحسادت میترکیدن...حتی مادرشوهرم... 

بخدا آلان دارم با گریه می‌نویسم می‌دونی خودم مهم نیستم ۱۲ سال عروسشون هستم هرکاری خواست کرد ولی الان ...

بیخود میگه شوهرت...بگو پ اگ حرف باد هواس..منم الان میرم هرچی فحش بلدم نثار مامانت میکنم حرف منم باد هواس ناراحت نمیشی دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
الان کمی از تایپکهات رو خوندم‌بمیرم برات روزگارت مثل منه.شوهر بد دل .شکاک.که خواسته هاش رو تحمیلم می ...

عزیزدلم 

خدا نکنه انشالله بهترینها سرراهت قرار بگیره و طعم خوشبختی رو بچشی

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

بخدا آلان دارم با گریه می‌نویسم می‌دونی خودم مهم نیستم ۱۲ سال عروسشون هستم هرکاری خواست کرد ولی الان ...

با این اوصاف الآن کاری از شما برنمیاد 

فقط واسه آرامش روانی خودتون میتونین برین تراپیست تنهایی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
قطع رابطه ام ولی با حرفاش چکار کنم وقتی بابام و مامانم بهم گفتن که چه حرف های بهشون تو خیابون گفته ق ...

شما مسئول رفتار دیگران نیستی گلم،میدونم الان خودتو نقصر میدونی که انتخابت اشتباه بوده

شما بخوای مدام درحال نشخوار فکری باشی وذهنت درگیر مادر شوهر به شدت آسیب میبینی هم جسمی و هم روحی،بنابراین بسپار به خدا و زمان

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞