2777
2789
عنوان

خانم ها فک میکنید یک روز میشه دیگه مادرشوهرمون نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 77 پست
ببین متاسفانه مشکل اصلی شوهرته که کار به اینجا کشیده وگرنه مادرشوهرت از ترس پسرش هم شده جرات نمی‌کرد ...

اصلا گوش نمی‌ده با هرچیزی فورا میخواد پای خانواده من ببره از خونم آخه مگه میشه من به خانوادم بگم نیاین اینجا اوناهم هر ۶ ماه میان

مادر شوهرت همین الانم مرده

چون روحشو به شیطان فروخته

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا گوش نمی‌ده با هرچیزی فورا میخواد پای خانواده من ببره از خونم آخه مگه میشه من به خانوادم بگم نیا ...

تو پس اولیت دعات این باشه که خدایا شوهرمو بینا کن شوهرمو به راه راست هدایت کن . چون فعلا نسبت به خانوادش کوره . بگو اوکی پاشو همین الان بریم خونه مادرت من یکم باد هوا تقدیم به مادرت کنم و برگردیم . 

برات ناراحت شدم امیدوارم خدا خودش کمکت کنه . 

مادرشوهرمن ک میگه انشالا عروسی نوه هام میرقصم مرتب ب خودش میرسه که پیرنشه میخواد بمونه تااون موقع مط ...

اره اینا هیچیشون نمیشه بخدا مادرشوهر من با ۷۰ سال سن حتی یک پادرد هم نداره دریغ از یک قرص سردرد 

اصلا گوش نمی‌ده با هرچیزی فورا میخواد پای خانواده من ببره از خونم آخه مگه میشه من به خانوادم بگم نیا ...

و اینکه بهش بگو با گندی که مادرت زده فعلا باید  بری از پدر و مادرم با خواهش و التماس و ادب دعوت کنی بیان خونمون و از دل پدر مادرم دربیاری بعد حرف اضافه بزنی . چقدر از شوهرت حرصم گرفته . 

و اینکه بهش بگو با گندی که مادرت زده فعلا باید بری از پدر و مادرم با خواهش و التماس و ادب دعوت کنی ...

اونکه میگه من نگفتم باورت میشه دیروز دوساعت گریه میکردم بهش گلایه مامانش میکردم میگه به من چه مگه من گفتم 

اونکه میگه من نگفتم باورت میشه دیروز دوساعت گریه میکردم بهش گلایه مامانش میکردم میگه به من چه مگه من ...

اونم دست پرورده همچین مادریه. ولش کن . برات دعا میکنم خودت با چشمای خودت ببینی که جواب کارشونو گرفتن .چوب خدا صدا نداره .