2777
2789
عنوان

حس میکنم زمان دستکاری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 109 پست
خیلی عجیبه

اره اگ زیاد بری تو فکرش حس پوچی و کلی سوال بهت غلبه میکنه؛ هرچی روحت آگاه تر میشه این دنیا برات کسل کننده تر میشه

فقط انسان باشیم همین 

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بیکار که میشن ، فلسفه میبافن

آره والا

منکر آخر زمان و ظهور نیستم

اما نه تا تکون‌خوردی بگی آخر زمان شده و...

و دلیل گذر سریع زمان به نظر من مشغله داشتن مردم

تو بیکار بشین تو‌ خونه اگه ساعت گذشت

برو خونه مادر شوهر اگر ساعت گذشت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره والامنکر آخر زمان و ظهور نیستماما نه تا تکون‌خوردی بگی آخر زمان شده و...و دلیل گذر سریع زمان به ...

تکنولوژی خیلی رو گذر زمان تاثیر داره

خصوصا گوشی

یه لحظه روشنش میکنی به خودت میای میبینی چند ساعت گذشته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خب چالش مثبت ایجاد کن تو زندگیتالبته چالشم گاهی جوابگو نیستمن سال ۲۰۲۴ برام خیلی چالشی بود، یه حس عج ...

باورت میشه حال و حوصله ندارم خصوصا ک ادم های اطرافم همه چ‌دوست چ اشنا و... بی حوصله شدن رو منم تاثیر گذاشته

قبلا انقد دورهمی و کلاس داشتیم الان هیچکی دل نمیده هرکی درگیر زندگی خودش شده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

در رابطه با این عکس، یه بار یه مطلبی خوندم که کل ادمها یکی هستند در واقع فقط یک انسان روی زمین وجود ...

چه مطلب غیر منطقی

چطور همه یکی هستیم

خیلی ها ک مردن ما افراد زنده ایم

یا ما ک‌ زندگی میکنیم افرادی هستم ک دنیا نیومدن

کاش هنوز بچه ای بودم که توی مهمونی ها توی سرو صدا و همه جا خوابم می‌برد نه اینکه این موقع صبح بیدار ...

من همش میگم چقد خوب که بچه های الان میتونن راجع ب خیلی چیزها از اینستا و نت مشاوره بگیرن از انتخاب رشته بگیر تا تجربه های بقیه و.. زمان ما نهایت استعداد یابی انتخاب رشته این بود ک حفظ کردنت خوبه برو انسانی😂

چرا هــــــــــــــر اتفاقی میفته ، ربطش میدن به آخرالزمانیادمه ۱۵ سال پیش که مد بود دخترا کلیپس گند ...

عزیزم کلیپس بزرگ که واقعا ربطی نداره اون حرف معلم های تربیتی مون بوده که میگفتن ولی خودت یکم فکر کن کدوم دوره از زندگیت متل زمان کرونا عجیب و غریب بود؟  در مورد زمان هم کسی ربطش نداده کلا  جز نشونه های آخر الزمان یعنی خیلی قبل تر از اینکه این موضوع رو کسی حس کنه گفته شده

انشالله مردم شاد باشن هرکیو‌ میبینم میگه چقد قدیم خوب بود

من الان این کامنتت با تصویر پروفایلت تصور کردم😂

جدا از شوخی یکی بحث پولی و اقتصادی که به همه فشار اورده یکی بحث فرهنگ که داره از دست میره برای من شاید معنی بزرگ شدنه اینکه بزرگ شدنم و دوران جوونیم خورده ب این دوره از تاریخ

چه مطلب غیر منطقیچطور همه یکی هستیمخیلی ها ک مردن ما افراد زنده ایمیا ما ک‌ زندگی میکنیم افرادی هستم ...

در مورد روحمون میگفت نه جسم  از نظر علمی هم جسم انسان از حدود ۹۹ درصد فضای خالی تشکیل شده ، در مورد جسم‌نبود

خیلی گسترده و عمیق بود من نتونستم‌با متن کامل توصیحش بدم 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

عزیزم کلیپس بزرگ که واقعا ربطی نداره اون حرف معلم های تربیتی مون بوده که میگفتن ولی خودت یکم فکر کن ...

اگه دوست داری ما قبول کنیم نزدیک آخرالزمانه

اوکی باشه ، قبوله

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
آره والامنکر آخر زمان و ظهور نیستماما نه تا تکون‌خوردی بگی آخر زمان شده و...و دلیل گذر سریع زمان به ...

قبلا هم سرکار میرفتیم ولی انقد زود نمیگذشت

اخرالزمان یعنی پایان یک دوره از زمین

تا الان نمیدونم دقیق زمین چنبار ریست شده ولی منظور از اخرالزمان اینه که زمین ریست میشه

ی پیج دیدم میگف این تکنولوژی الان هزاران سال پیش وجود داشته ولی صاحبان قدرت نمیزارن مردم حقیقت رو بدونن

عزیزم کلیپس بزرگ که واقعا ربطی نداره اون حرف معلم های تربیتی مون بوده که میگفتن ولی خودت یکم فکر کن ...

کرونا پس مرگ آدم های زیادی شد

درست مثل مریضی طاعون

چقدر آدم مرد چقدر سخت بود اون دوران

الان واکسن هر دو و راه درمان هر دو کشف شده

خیلی مریضی های دیگه هم بوده تقریبا هر صد سال یک مریضی واگیر دار میاد باعث مرگ افراد زیاد میشه

چرا هــــــــــــــر اتفاقی میفته ، ربطش میدن به آخرالزمانیادمه ۱۵ سال پیش که مد بود دخترا کلیپس گند ...

فک کنم حدود۱۰۰سالی هست که میگن اخرالزمان

نباید تعجب کرد که نشانه ها ایقد طولانی هستند اخرالزمان چیز کمی نیست کلی فیلم هم در موردش ساختن

درسته که شیعه معتقد به ظهور امام زمان در اخرالزمانه ولی درستش اینه دنیا به سمتی میره که همه نیاز ب منجی درک کنن و بفهمن چیزی رخ داده که نیاز به قدرتی بیشتر داره