من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاش هنوز بچه ای بودم که توی مهمونی ها توی سرو صدا و همه جا خوابم میبرد نه اینکه این موقع صبح بیدار ...
من همش میگم چقد خوب که بچه های الان میتونن راجع ب خیلی چیزها از اینستا و نت مشاوره بگیرن از انتخاب رشته بگیر تا تجربه های بقیه و.. زمان ما نهایت استعداد یابی انتخاب رشته این بود ک حفظ کردنت خوبه برو انسانی😂
سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
چرا هــــــــــــــر اتفاقی میفته ، ربطش میدن به آخرالزمانیادمه ۱۵ سال پیش که مد بود دخترا کلیپس گند ...
عزیزم کلیپس بزرگ که واقعا ربطی نداره اون حرف معلم های تربیتی مون بوده که میگفتن ولی خودت یکم فکر کن کدوم دوره از زندگیت متل زمان کرونا عجیب و غریب بود؟ در مورد زمان هم کسی ربطش نداده کلا جز نشونه های آخر الزمان یعنی خیلی قبل تر از اینکه این موضوع رو کسی حس کنه گفته شده
انشالله مردم شاد باشن هرکیو میبینم میگه چقد قدیم خوب بود
من الان این کامنتت با تصویر پروفایلت تصور کردم😂
جدا از شوخی یکی بحث پولی و اقتصادی که به همه فشار اورده یکی بحث فرهنگ که داره از دست میره برای من شاید معنی بزرگ شدنه اینکه بزرگ شدنم و دوران جوونیم خورده ب این دوره از تاریخ
چه مطلب غیر منطقیچطور همه یکی هستیمخیلی ها ک مردن ما افراد زنده ایمیا ما ک زندگی میکنیم افرادی هستم ...
در مورد روحمون میگفت نه جسم از نظر علمی هم جسم انسان از حدود ۹۹ درصد فضای خالی تشکیل شده ، در مورد جسمنبود
خیلی گسترده و عمیق بود من نتونستمبا متن کامل توصیحش بدم
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
چرا هــــــــــــــر اتفاقی میفته ، ربطش میدن به آخرالزمانیادمه ۱۵ سال پیش که مد بود دخترا کلیپس گند ...
فک کنم حدود۱۰۰سالی هست که میگن اخرالزمان
نباید تعجب کرد که نشانه ها ایقد طولانی هستند اخرالزمان چیز کمی نیست کلی فیلم هم در موردش ساختن
درسته که شیعه معتقد به ظهور امام زمان در اخرالزمانه ولی درستش اینه دنیا به سمتی میره که همه نیاز ب منجی درک کنن و بفهمن چیزی رخ داده که نیاز به قدرتی بیشتر داره