من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
در رابطه با این عکس، یه بار یه مطلبی خوندم که کل ادمها یکی هستند در واقع فقط یک انسان روی زمین وجود داره که به خودش ظلممیکنه یا خوبی میکنه همه ما در واقع یکی هستیم یک فرد واحد ، شبیه زمان واحد بود یادش افتادم
اما خب چون از نظر دینی برام قابل پذیرش نبود نپذیرفتم اما یه مدت خیلی زیاد بهش فکر کردم خیلی قابله تامله
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
آره بابا یکی از فامیلامون نوزادیش بغلش میکردم نگاهش میکردمالان دو تا بچه داره منم تو کوچه پس کوچه ها ...
عزیزم
انشالله به زودی شماهم صاحب فرزند میشین 😍
ولی یاداوری خاطرات گذشته چقد عجیب و جالبه
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
اره ما روح دسته جمعی هستیم در اخر همه ما یکی هستیم
خیلی عجیبه