2777
2789
عنوان

حس میکنم زمان دستکاری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 109 پست
من همش میگم چقد خوب که بچه های الان میتونن راجع ب خیلی چیزها از اینستا و نت مشاوره بگیرن از انتخاب ر ...

آره از خیلی جهات بچه های الان راحتن.. خخخخ آره استعداد یابی ها حرف نداشت به من میگفتن ادبیات دور از جون خرخونیه، ریاضی باید مغز داشته باشی ، تجربی هم باید حوصله ی خون داشته باشی حالا هر کدوم که خودت میدونی..

من الان این کامنتت با تصویر پروفایلت تصور کردم😂جدا از شوخی یکی بحث پولی و اقتصادی که به همه فشار او ...

مرسی😂😂

دقیقا همینطوره که گفتی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد روحمون میگفت نه جسم از نظر علمی هم جسم انسان از حدود ۹۹ درصد فضای خالی تشکیل شده ، در مورد ...

اینکه روح خدا تو وجود همه ما هست درسته و همه ما بخشی از خدا هستیم

اما مگه خود خدا نگفته بهشت و جهنم هست 

کافران مجازات و بهشتیان پاداش میگیرن

پس اگر یک روح باشیم چطوری بخواد یکی مجازات کنه یا پاداش بده

هر روح تقاص کار خودش میده

اینکه چقدر فضای خالی داره جسم یا ما از مواد تشکیل دهنده کهکشان راه شیری هستیم هم ربطی به روح واحد ندارن 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اگه دوست داری ما قبول کنیم نزدیک آخرالزمانهاوکی باشه ، قبوله

نه عزیزم من نه شما رو میشناسم و نه علاقه دارم بدونم چی رو قبول میکنی 

راجع به کامنت من نظر گذاشتی جواب دادم همین

هر کس فکر و نظر خودشو داره☺️

باورت میشه حال و حوصله ندارم خصوصا ک ادم های اطرافم همه چ‌دوست چ اشنا و... بی حوصله شدن رو منم تاثیر ...

چالش با دورهمی فرق داره ها😂

دورهمی گذران زندگی ه چالش یعنی کاری که یه مدت فکر و ذکرتو درگیر کنه لزوما اسون هم نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اینکه روح خدا تو وجود همه ما هست درسته و همه ما بخشی از خدا هستیماما مگه خود خدا نگفته بهشت و جهنم ه ...

خب دقیقا به خاطر همینا گفتم‌نپذیرفتم دیگه 🥴

ولی گفتم‌بحثش خیلی گسترده تر اینی که من گفتم بود و قابل تامل

جسم رو هم به این خاطر گفتم که کامل متوجه منطورم بشین که در مورد جسم صحبت نمیکنم

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

قبلا هم سرکار میرفتیم ولی انقد زود نمیگذشتاخرالزمان یعنی پایان یک دوره از زمینتا الان نمیدونم دقیق ز ...

لابد پیچ اینستا گفته و صاحبان قدرت هم خدا هستن به همه چی اطلاع دارن

پیچ ها رو کلا جدی نگیر

من از افراد پیر ک خونه هستن پرسبدم میگن زمان نمی‌گذره 

یک شاغل یا جوان میگه زود میگذره

چالش با دورهمی فرق داره ها😂دورهمی گذران زندگی ه چالش یعنی کاری که یه مدت فکر و ذکرتو درگیر کنه لزوم ...

میدونم چالش رو چیه

منظورم حوصله و توانش رو بخاطر شرایط اطراف و زندگی خودم ندارم منظورم دل و دماغ ندارم🤐

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خب دقیقا به خاطر همینا گفتم‌نپذیرفتم دیگه 🥴ولی گفتم‌بحثش خیلی گسترده تر اینی که من گفتم بود و قابل ...

آره بحثش گسترده و دارای بحث زیاد

اما هرچیزی باور نکن

مثلا الان هزار تا تئوری و فکت و.... هست

باید ببینی عقل خودت چی قبول می‌کنه 

لابد پیچ اینستا گفته و صاحبان قدرت هم خدا هستن به همه چی اطلاع دارنپیچ ها رو کلا جدی نگیرمن از افراد ...

اوکی

میدونم چالش رو چیهمنظورم حوصله و توانش رو بخاطر شرایط اطراف و زندگی خودم ندارم منظورم دل و دماغ ندار ...

خودت باید برای خودت انگیزه ایجاد کنی

متاسفانه الان خیلی ها تو شرایط شمان 

ولی این عمر ماست که میگذره، به بی جوصلگی میگذره به با انگیزگی هم میگذره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خودت باید برای خودت انگیزه ایجاد کنیمتاسفانه الان خیلی ها تو شرایط شمان ولی این عمر ماست که میگذره، ...

اوهوم درست میگی