2777
2789
عنوان

حس میکنم زمان دستکاری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 108 پست

اومدم فقط بگم شما یکی از معدود کاربرانی هستین که بسیار برای من دلنشینید.همیشه با کامنت ها و تاپیک هاتون حال دلم خوب میشه مثه کمدین یا فرد طنازی که حتی تو نقش جدی و منفی هم باز شوخ طبعی و حال خوبشو القا میکنه به ادم😁😍🌹

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
اومدم فقط بگم شما یکی از معدود کاربرانی هستین که بسیار برای من دلنشینید.همیشه با کامنت ها و تاپیک ها ...

ای جانم مرسی عزیزم کامنت تو هم واقعا حالم رو خوب کرد امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جانم مرسی عزیزم کامنت تو هم واقعا حالم رو خوب کرد امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی

🙏♥️

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است