2777
2789
عنوان

بچه هشت ماهمو میزنم گاهی

815 بازدید | 47 پست

دست خودم نیس افسردگی دارم ‌.اونم خیلی اذیتم میکنه شیر نمیخوره غذا نمیخوره فقط گریه میکنه زمین نمیمونه باید بغل باشه با مصیبت میخوابه و... از طرفی هم شوهرم بهم توجه نمیکنه علاقه نشون نمیده .خلاصه هم جسمی هم روحی تحت فشارم ،گاهی دیگه به جنون میرسم نه اینکه کتک بزنم ها خیلی یواش میزنمش،اونم میفهمه گریه میکنه ‌‌.بعدش عین سگ پشیمون میشم و افسردگیم بدتر میشه. چیکار کنم؟ سرزنشم نکنین🥲 

افسردگیتو درمان کن حتما

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخاد سرزنشت کنم. 

آخه زن حسابی ۸ماهه عقل و شعور داره ک میزنیش؟

به خدا بزاریش بهزیستی بهتره

پس ۲_۳سالش شد ک متوجه حرفت میشه ولی گوش نمیده چیکار میکنی؟ میکشیش؟

وقتی از پوشک میخای بگیریش چی؟

برو خودتو درمون کن وگرنه تاثیر رفتار بسیار بدت یه عمر جلو چشمت راه میره

سرزنش نمیکنم چون می‌دونم نرمال نیستی الان

افسردگی شدید داری 

ولی یا دنبال درمان باش ، یا به بچت رحم کن

همون ضربه از نظر تو آرومه! برای اون جوجه خیلی دردناکه 

خلاصه اینکه از گریه های همون بچه بترس گلی

دنبال درمان و صحبت با مشاور باش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دارو استفاده کن

اصلا استفاده نکن دارو های ضد افسردگی چاق کنندن بد جور خواب اورن فراموشی دارن افزایش اشتها دارن ریزش مو دارن ب خودت تلقین نکن افسردگی داری تو این دوره زمونه اینقدر مشکلات مالی و اقتصادی زیاد شده همه افسردن

خیلی دلم میخاد سرزنشت کنم. آخه زن حسابی ۸ماهه عقل و شعور داره ک میزنیش؟به خدا بزاریش بهزیستی بهترهپس ...

منم امروز پسرمو پسرمو سرازپوشک گرفتن دعوا کردم بااینکه میدونم نباید اینکارو کنم روندو کند میکنه و هزار تامشکل دیگه ولی واقعا بعضی وقتا فشارروانیش روم خیلی زیاده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙