2777
2789
عنوان

حس میکنم زمان دستکاری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 109 پست
حالا فک کن من پسرخالمو که از بعلم افتاد و مادربزرگش شر کرد ۳.۴ ساله زن دادن 🤣

آره بابا یکی از فامیلامون نوزادیش بغلش میکردم نگاهش میکردم

الان دو تا بچه داره منم تو کوچه پس کوچه های مطب دکتر زنان آواره هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در رابطه با این عکس، یه بار یه مطلبی خوندم که کل ادمها یکی هستند در واقع فقط یک انسان روی زمین وجود داره که به خودش ظلم‌میکنه یا خوبی میکنه همه ما در واقع یکی هستیم یک فرد واحد ، شبیه زمان واحد بود یادش افتادم 

اما خب چون از نظر دینی برام قابل پذیرش نبود نپذیرفتم اما یه مدت خیلی زیاد بهش فکر کردم خیلی قابله تامله 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خدا رو شکر که پس برات خوب گذشته

نه اخه خوب هم نمیگذره فقط تکرار

چنساله همه چیم تکراره و سختی ها رو دیدم حل نمیشه بیخیالشون شدم سپردم دست خدا چکار میشه کرد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

منم از۹۵و۹۶ باورت میشه اصلا نفهمیدم چطور عروس شدم انگار رباتم یکی داشت منو هدایت میکرد

من باز اون موقع اوج حال خوبم بود هرچند سختی هم بود کنارش ولی خیلی سرخوش بودم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

هرسال که سن مون بیشتر بشه گذر زمان رو سریع تر حس میکنیم.. مثلا برای یه بچه ی پنج ساله یک سال میشه ی ...

کاش هنوز بچه بودم

تکرار‌ و تکرار و تکرار

تکرار خوبه عزیز 

اتفاقات ناگوار تکراری نیستند 

پس شکر گزار باش

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
آره بابا یکی از فامیلامون نوزادیش بغلش میکردم نگاهش میکردمالان دو تا بچه داره منم تو کوچه پس کوچه ها ...

عزیزم 

انشالله به زودی شماهم صاحب فرزند میشین 😍

ولی یاداوری خاطرات گذشته چقد عجیب و جالبه

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

در رابطه با این عکس، یه بار یه مطلبی خوندم که کل ادمها یکی هستند در واقع فقط یک انسان روی زمین وجود ...

اره ما روح دسته جمعی هستیم در اخر همه ما یکی هستیم

من باز اون موقع اوج حال خوبم بود هرچند سختی هم بود کنارش ولی خیلی سرخوش بودم

ن اصلا حس خوبی ندارم با اینکه اون زمان فک میکردم خوشحالم الان بهش فک میکنم میبنم پوچه

اره ما روح دسته جمعی هستیم در اخر همه ما یکی هستیم

خیلی عجیبه

نه اخه خوب هم نمیگذره فقط تکرارچنساله همه چیم تکراره و سختی ها رو دیدم حل نمیشه بیخیالشون شدم سپردم ...

خب چالش مثبت ایجاد کن تو زندگیت

البته چالشم گاهی جوابگو نیست

من سال ۲۰۲۴ برام خیلی چالشی بود، یه حس عجیبی دارم در عین حال که زود تموم شد وقتی بهش فکر میکنم انگار هیلی دور بوده

نمیدونم والا

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ن اصلا حس خوبی ندارم با اینکه اون زمان فک میکردم خوشحالم الان بهش فک میکنم میبنم پوچه

انشالله مردم شاد باشن هرکیو‌ میبینم میگه چقد قدیم خوب بود

کاش هنوز بچه بودم

کاش هنوز بچه ای بودم که توی مهمونی ها توی سرو صدا و همه جا خوابم می‌برد نه اینکه این موقع صبح بیدار توی نی نی سایت باشم

دلم میگیره وقتی می بینم بچه های دور و برم الکی سن شون رو یه سال بزرگتر میگن.. بهشون میگم عجله نکنین آخرش چیزی نیست