2777
2789
عنوان

👈🏻سه دسته از مردم هیچوقت از نظر اقتصادی پیشرفت نمی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 63 پست

مگه میشه بدون کسب و کار خونه خرید

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما از جایی حقوق میگیرید فرق داره با کسی که خودش لایدن درآمد ایجاد کنه

کشی که شغلش ازاده انقد عقل و شعور که سرمایشو برا خونه نخوابونه 

پس لطفا ی نسخه رو برا همه نپیچ هر کسی شرایط و کارش فرق داره 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
اون دسته از افراد بنظرم نفسشون ازجای گرم بلندمیشع👍

چه نفس گرمی اخع ....یکی با هزار بدبختی یک سرپناه گرفته و تمام دارایی شع به خاطر ش نخوردع و نپوشیده اونوقت چه نفس گرمی میتونه داشته باشع 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چه نفس گرمی اخع ....یکی با هزار بدبختی یک سرپناه گرفته و تمام دارایی شع به خاطر ش نخوردع و نپوشیده ا ...

به نظرم نفس اسی از جای گرم بلند میشه 

کشی که شغلش ازاده انقد عقل و شعور که سرمایشو برا خونه نخوابونه پس لطفا ی نسخه رو برا همه نپیچ هر کسی ...

مگه من جز این گفتم 

شما چرا بهت برخورد ؟

پستهای بعدیم گفتم دقیقا

کسی نگفت خونه ات رو بفروشی 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مگه من جز این گفتم شما چرا بهت برخورد ؟پستهای بعدیم گفتم دقیقاکسی نگفت خونه ات رو بفروشی

من درباره پست اولت صحبت کردم 

منتظر فرمایش شما هم نبودم مهندس

خوب برای کسی که شغل کارمندی داره و دولتیه بله چون حقوق تامین میشه ولی کسی که کسب و کار برای خودش هست ...

عزیزم کاسب جماعت همیشع به فکر به روز شدن در امدشونن و فکر نکنم هیچ وقت خودشونو بدون سرمایه بزارن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تو ایران موفقیت یعنی خونه داشتن

دقیقااا 

اون جاها بعد از هجده خود دولت به آدم ها خونه میده 

و اکثر دانشمندان اون جا از داشتن سرپناه و امنبت و آزادی زیادی این حرف ها رو می زنند 

وگرنه هرکسی از خداش هست بتونه برای خودش سرمایه گذاری کنه 

اما وقتی سرپناه امن نداشته باشه میگه اول جایی داشته باشم تونم توش زندگی راحت داشته باشم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

تحربه موفق شوهر من تو ایران تا میتونی وام جور کن و بگیر چون قدرت خرید امروزت اصلا قبل مقایسه با سال بعدت نیست ولی وام همون رقمه جنسی یا ملکی که الان میخری سال بعد نمیتونی بخری

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
به نظرم نفس اسی از جای گرم بلند میشه

به خدا ....ما کارمندیم و سی سال نخوردیم و نپوشیدیم به امید خونه دارشدن ..مگه اسون مگه به حرف ..عزیزم بع عمل