2777
2789
عنوان

بیاین برای باباها دعا کنیم ❤️🥺

266 بازدید | 38 پست

خدایا باباهای ما خیلییی زحمت کشن

خیلی مردن

خیلی صبورن

خیلی آقان

خیلی مهربونن

فرشته های بی بال روی زمینتن

خودت برامون نگهشون دار 

و هر چی که می‌خوان بهشون بده 

الهییییی آمین ❤️

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه پدر منم صلوات بفرستید

یه مرد واقعی بود  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میشه برای سلامتی و طول عمر بابام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ یه مشکلی داره با دلای پاکتون دعاش کنین لطفا

انشاالله که هر چه زودتر مشکلشون رفع بشه 

باباها خیلی مظلومن 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

خدا رحمتشون کنه ❤️

ممنون مهربونم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تو فاصله‌ای که این کلمات رو از ذهنتون به این صفحه‌ منتقل کنید؛ قطعا افرادی به جمع انسان‌هایی که داغ پدر دیدند افزوده شدند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.