2777
2789

دوستان من ی مدت معده درد داشتم رفتم دکتر خوب شدم یعنی آندو کرد زخم معده داشتم همچنان دارو میخوردم و تحت نظر بودم اما دوباره هم معده درد گفتم هم سوزش هم تو گلو و مری هم تو معده ..خوردن بهم حرام شده همینطور وزن کم می کنم انقد ناراحتم که...توروخدا اگه درمونی دارین بگین دیگه خسته شدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درمان زخم معده 1- انجیر و عسل را به نسبت مساوی مخلوط نموده و میل نمایید بسیار نافع است. 2- 20 گرم برگ و ریشه کاسنی را در یک لیتر آب بجوشانید و صاف کرده آن را با عسل صبح ناشتا دو فنجان میل نمایید. 3- هر روز صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری عسل میل نمایید.  

” خوردن عسل با آب گرم درد معده را برطرف میکند.”

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
شیرین بیان بگیر تلخه تلخه اندازه ی نخود بردار صب ب صب تو اب ولرم حل کن ناشتا بخور تا یکماه..چاییم نخ ...

یعنی ممکنه با این خوب بشم؟ امروز گریه می کردم می گفتم من دیگه هیچ وقت خوب نمیشم

یعنی ممکنه با این خوب بشم؟ امروز گریه می کردم می گفتم من دیگه هیچ وقت خوب نمیشم

پدرم 30سال زخم معده شدید داشت فقط باهمین روش خوب شد البته رو اعصابشم کار کرد ک عصبی نشه براحتی..مشکلات معده همه از اعصابه

زنداییم اینطور بود درمونش آلوورا هست اون کمپوت و آبمیوه شو میخورد طبیعی هم ژل داخلش رو بخوری تلخ نیس ...

تا حالا نشنیدم حتما امتحانش می کنم بخدا هر چی از گلوم پایین میره با درد میره .فکرشم نمیکردم یه روز خوردن بشه برام آرزو

باز باید بری دکتر دیگه من مشکل معده دارم ولی به زخم نرسیده برا همین نمیتونم راهنمایی کنم انشالله خوب ...

ده روز پیش رفتم دارو داد اما اثر نمیکنه نمی دونم چرا