2777
2789

1_کسانی که برای خرید خودرو وام می گیرند،

2_کسانی که خرید منزل مسکونی را به راه انداختن کسب و کار ترجیح می دهند،

3_کسانی که از رفیقشان انتظاری بیش از رفاقت دارند.

👤استیو جابز ‎‌‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدون وام ایران نمیشه کاری کرد

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

مورد دوم زیاد اینجا هست 😉

تو ایران موفقیت یعنی خونه داشتن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مورد دوم زیاد اینجا هست 😉

عزیزم با این اوضاع اقتصادی عاقلانس که وقتی ی دونه خونه داریم که با بدبختی خریدیم بفروشیم سرمایه کنیم برا کار؟

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

مورد اولو اشتباه گفت 

اینجا با دلالی ماشین میشه پولدار شد😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عزیزم با این اوضاع اقتصادی عاقلانس که وقتی ی دونه خونه داریم که با بدبختی خریدیم بفروشیم سرمایه کنیم ...

برای کارمندی جواب نمیده خوب ولی کسی که شغلش آزاده سرمایه در گردش مهمه براش و از همون پول کلی میتونه درآمد کسب کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو