2777
2789
عنوان

👈🏻سه دسته از مردم هیچوقت از نظر اقتصادی پیشرفت نمی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 63 پست
ریپلای نمیکردین خیلی راحت اومدین وسط بحث قرار نیست هرچی شما بگید درست باشه بقیه اشتباه تحمل شنیدن ن ...

بحثی نبود ی کامنت گفتی جوابتو دادم 

معلومه حالت خوب نیس تو پست قبلی گفتی تو خونتو نفروش🙃شماهم قرار نیس ی نسخه برا همه بپیچی 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
ریپلای نمیکردین خیلی راحت اومدین وسط بحث قرار نیست هرچی شما بگید درست باشه بقیه اشتباه تحمل شنیدن ن ...

بعدش هم من خیلی منطقی جواب دادم شما تحمل نظر مخالف نداری به نظرم به جای مشاوره دادن و مسخره کردن برو اول رو اعصابت کار کن

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش هم من خیلی منطقی جواب دادم شما تحمل نظر مخالف نداری به نظرم به جای مشاوره دادن و مسخره کردن برو ...

پیشنهادهاتون به درد خودتون میخوره  شما فقط خواستین سریع واکنش بدین یک حرفی زده باشید اتفاقا دقیق شما مسخره کردید با گفتن مهندس دلتون رو بزرگ کنید 

عزیزم با این اوضاع اقتصادی عاقلانس که وقتی ی دونه خونه داریم که با بدبختی خریدیم بفروشیم سرمایه کنیم برا کار؟

این پست خودتونه برای فروش خونه من چیزی نگفتم بهتون

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بحثی نبود ی کامنت گفتی جوابتو دادم معلومه حالت خوب نیس تو پست قبلی گفتی تو خونتو نفروش🙃شماهم قرار ن ...

2_کسانی که خرید منزل مسکونی را به راه انداختن کسب و کار ترجیح می دهند،

اصلا کی گفته خونه فروخته بشه ؟!

شما انگار سختی زیادی کشیدید برای خرید خونه و از اون دسته آدمها هستید که یک خونه داری میکنید تو چشم بقیه خداروشکر ما مستاجریم همونم نداریم که باهاش به دیگران فخر بفروشیم و برامون دست آورد حساب بشه😉

هرچی آرزوی خوب مال تو