جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دقیقااا اون جاها بعد از هجده خود دولت به آدم ها خونه میده و اکثر دانشمندان اون جا از داشتن سرپناه و ...
افرین
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
با حقوق عادی تا بیای پس انداز کنی قیمت ۳ برابر شده هیچ وقت بهش نمیرسی
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
پدر پارتنر من خونه ندارن رهن کردن بهترین جای تهران یعنی جوری که توی منطقه متوسط میتونه 3 تا خونه بهره و سرمایشون تو گردشه و درآمد بالایی هم دارن گزینه دوم با احترام اشتباه
خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
شما دلال بنگاهی شو سوار تورم درصدی پیشرفت کن تو همین ایران
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
برای کارمندی جواب نمیده خوب ولی کسی که شغلش آزاده سرمایه در گردش مهمه براش و از همون پول کلی میتونه ...
ما خونمون فروختیم کار راه انداختیم به معنای واقعی بدبخت شدیم خونه رفت زمین رفت کلی پول رفت واما رفتن دلار که می اومد پایین اهنی که میخریدیم باید با ضرر میدادیم و کلا نابود شدیم
عزیزم منظورم همه نبوده یه عده افرادبقول خودشون خاص
عده حاصی وجود نداره چون کسی که کاسب از همون راه کاسبی سرمایه شو به روز میکنه ...میونه کارمند و کارگر که حتی فکر یک ریال خرج کردن پولی رو که واسه خرید خونه کنار گذاشتن رو هم نمی کنن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻