2777
2789
عنوان

لطفاً کمی سلیطه بودن بهم یاد بدین 💔😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 204 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیا نی نی سایت همه دخترا جمع میشیم کم کم از یادت میره،کارایی که دوستداری انجام بده برو باشگاه کتاب ب ...

چطور بگم

از وقتی اونو دوست دارم 

نگاهم نسبت به زندگی عوض شده

من قبلاً خیلی خیلی از لحاظ روحی شکننده و عصبی بودم چون اتفاقات تلخی رو پشت سر گذاشته بودم تو سن کم 

اون حالمو بهتر کرده

میفهمم که اشتباهه 

میفهمم بهش نمی‌رسم 

ولی احساسه دست خود آدم که نی💔

می دونم سخته گلم ببین الان رل هستین اینقدر با روح روانت بازی میکنه بری زیر یه سقف چی میشه فکرکن گلم ...

اینقدر دلیل دارم برای اینکه باهاش کات کنم 

ولی دلم جیره

خاک بر سر من😥😭

هههههدوسش دارم😭خاک بر سرم

تا‌وقتی‌دوستش‌داری‌عذاب‌میکشی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

چطور بگماز وقتی اونو دوست دارم نگاهم نسبت به زندگی عوض شدهمن قبلاً خیلی خیلی از لحاظ روحی شکننده و ع ...

درک میکنم قشنگم

خدا به دلت آرامش بده هرچه خیر مصلحتت هست رقم بخوره برات حیف آدم اشتباه نشی ،که واقعا عذاب آوره آدم اشتباه

ܩیܭܢܚ݅ܩܢ ܝ̇‌ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܝ‌و ܢ̣ܘ ܢܚܢ̣ܭ ܟܿوܥ‌‌ܩ✨💖🪽‌