2777
2789
عنوان

لطفاً کمی سلیطه بودن بهم یاد بدین 💔😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 203 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این‌پرنسسعلیو‌بلاک‌کن

ادمی‌که‌درک‌نداره‌همون‌بهتر‌وجود‌نداشته‌باشه

ازطرف‌ی‌ادم‌سلیطه!#  

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

این حرفا فقط مال دوره نوجوانی و فیلم هاست عزیزم این اقا حسام شما که حسام مردم برا موفقیت از خانواده ...

😭😭😭😭

دستم خورده اومدم بنویسم حسم 😂

راست میگی 

شاید منو نمی‌خواد

خودش که میگه می‌خوام

پسره روانی

دقیقا همین کارو می‌کنهمی‌خوام کات کنم ولی طاقتشو ندارم

می دونم سخته گلم ببین الان رل هستین اینقدر با روح روانت بازی میکنه بری زیر یه سقف چی میشه فکرکن گلم ،کات بهترین راهه در حق خودت میکنی میدونم سخته ولی شدنیه 

منم کات کردم نزدیک دو هفته اس گاهی اوقات میاد ذهنم ولی روح روانم دیگه عذاب نمیکشه

ܩیܭܢܚ݅ܩܢ ܝ̇‌ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܝ‌و ܢ̣ܘ ܢܚܢ̣ܭ ܟܿوܥ‌‌ܩ✨💖🪽‌

بهش پیام بده و بگو دلیل اینکه ویدیو کال نکردی چون از نظر خودت موقعیت مناسبی نداشتی و این خیلی طبیعی هست و دلیلی برای قهر کردنت نمیبینم اگر جواب تلفنمو ندادی حس می‌کنم داره بهم بی احترامی میشه 

بعد پیام دیگه زنگش نزن اگه مایل. به ارتباط بود خودش میزنگه اگر هم نه دیگه ولش کن 

بیا نی نی سایت همه دخترا جمع میشیم کم کم از یادت میره،کارایی که دوستداری انجام بده برو باشگاه کتاب بخون ورزش هرچی که حالتو خوب میکنه انجام بده کم کم فراموشش میکنی

ܩیܭܢܚ݅ܩܢ ܝ̇‌ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܝ‌و ܢ̣ܘ ܢܚܢ̣ܭ ܟܿوܥ‌‌ܩ✨💖🪽‌
هههههباشه آمادم هرفحش و توهینی بکنم

بخدا باید رید به پسرا فقط هیچ پسری قدر دختر ارومو نمیدونه اینا همش حرفه چهار بار که نزاشتی زورگویی کنه حتی دوتا داد زدی سرش حساب کار دستش میاد

شایدم من خیلی خشنم نمیدونم😂😂

اسی عزیز کات کنی یه مدت تلخته و بعد تمام من خودم یه بار دل کندم چند روز ریختم بهم ولی تمام و چقدر خو ...

سعی میکنم 

چند ماهه 

حتی بعضی وقتا به خواستگارای دیگم فکر میکنم

ولی اینو نمیتونم  فراموش کنم فعلا