2777
2789
عنوان

لطفاً کمی سلیطه بودن بهم یاد بدین 💔😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 204 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درک میکنم قشنگم خدا به دلت آرامش بده هرچه خیر مصلحتت هست رقم بخوره برات حیف آدم اشتباه نشی ،که واقعا ...

واقعا اخلاقای بدی داره یک روز خوبه ده روز بد 

یه بار اینقدر محبت می‌کنه میگی جز من کسی دیگه رو نمی‌خواد 

یه بار اینقدر سنگدل برخورد می‌کنه انگار برام پشیزی ارزش قائل نیست

ممنون فداتشم🥰💖

امیدوارم آخرش مث این شعره نشه که میگه

عقل برمیگشت راهی را که دل پیموده بود

حتما داری اصلا این فکر رو نکن

من از مردان پیش از اون نفرت داشتم 

همین الانشم سعی کردم نگاهمو عوض کنم یا کسی دیگه رو به زندگیم راه بدم یا حتی ازدواج کنم اما سختمه

واقعا اخلاقای بدی داره یک روز خوبه ده روز بد یه بار اینقدر محبت می‌کنه میگی جز من کسی دیگه رو نمی‌خو ...

عزیزی جانم هرکمکی از دستم ساخته اس بگو جانم  

میگذرن اینا هم خدابزرگه ..

ܩیܭܢܚ݅ܩܢ ܝ̇‌ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܝ‌و ܢ̣ܘ ܢܚܢ̣ܭ ܟܿوܥ‌‌ܩ✨💖🪽‌
اینا تجربس برات اکثریت تجربه کردن ولی تو از تجربه های ما استفاده کن ببین بیا اینجا باماها حرف بزن گر ...

درست میگی

همینطوره

ولی اون یه آدم خودشیفته س

اگه بهش بی محلی کنی اون بدتر میکنه

این چیبود دیگه😐چقدر بچه ننست از دختر دوساله سوسولتره بلاکش کن بره بابا اینو تو خیابون ببینن میگیرن. ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

توبه توبه

بچه ننه س 

میگه مامانم گفته لوس باش با ارزش میشی

🫤

میدونم سخته...خدانکنه عزیزم

باور میکنی تا قبلی که باهاش تو رابطه برم پوستم صاف بود تا باهاش دوست شدم از بس بهم استرس وارد کرده یه مدت که کلا صورتم داغون شد