2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10658 بازدید | 243 پست
اصلا اینجوری نیست و ضمنا راجع به همه صدق نمیکنهبچه داشتن روال طبیعی زندگیه و اگه کسی خودش نمیخواد بچ ...

همیشه واقعیتای دنیارو گفتن هنر نیست دوست عزیز 

هرچند خیلی وقتا صلاح برای خیلیا با اونچیزی ک ما فکر میکنیم زمین تا اسمون فرق داره 

چهارده ساله ازدواح کردیمبچه نداریم و علاقه ای هم به بچه دار شدن نداریماصلا نمیدونم چطور میتونید دنیا ...

شبو روزم خلاصه شده تو نبود بچه همش گریه همش سردرد همش افکار خودکشی حال بلند شدن ندارم تهش هم به خودکشی ختم میشه میدونم  من نمیدونم شماها چطور بدون بچه حس بی هدفی نمیکنید پس پیری چی تنهاییش چی عزیزم من چیکارکنم افکارم مثل شما بشه خسته شدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ندارم و هر روز دعا میکنم که نازا باشم ....کلا زندگی ها همه پراز مشکل وغم و درد ورنج دوس ندارم کسیو به دنیا بیارم بخاطرحس مادرشدن خودم اون عذاب بکشه نمیگم همش تلخه زندگی ولی خب سختیاش بیشتره تا خوشی هاش

عزیزم همینا که میگین عقده ای نظراتشون به من ارامش میده اینکه میگن بچه مهم نیست من ارومتر میشم تااینک ...

اسی اگه خیلی بچه دوست داری نا امید نشو از دعا و حاجت و دارو گیاهی و آی وی اف هرچی که هرکی میگه انجام دادم شده توام برو انجام بده خدا بزرگه نا امید نشو 

ایشالا بسلامتی بغلش بگیرید منم شخصا اینجا فقط تجربم از اطرافیانم رو گفتن نه قصد توهین و نه تخریب کسی ...

منم واقعیتارو گفتم ، اصلا بچه انقدرم محور محسوب نمیشه توی زندگی، اطراف خودم انقد زوجا هستن بچه ندارن .. حالا اونابی ک بچه دارن بهشون میگن خوش بسعادتتون ارامش دارید 

شبو روزم خلاصه شده تو نبود بچه همش گریه همش سردرد همش افکار خودکشی حال بلند شدن ندارم تهش هم به خودک ...

حالا من میگم اگه حامله بشم خودمو میکشم😐بی کارم هستم 

حس پوچی هم بامعنویت جبران میشه برام 

عزیزم دقیقا حرف شما درسته امثال شما هستن ‌که حتی گاهی باعث شدن از خودکشی دست بکشم تا اینکه کسی میاد ...

هر چقد من بگم شما قبول نمیکنید ولی باورکن همه رندگی بچه نیست 

همکارم زن و مرد هردو استاد دانشگاه بچه ندارن ولی این مساله اصلا جلو پیشرفتشون و فعال بودنشونو نگرفته 

برای من که مادر دوتا بچه ام ومثل هر مادری حس  مادرانه عمیق دارم با این وجود میگم زندگی بدون بچه وحشتناک نیست‌

ولی ماها عادت داریم هرچی نداریم برای خودمون بزرگ میکنیم 

خودمو هم میگما خودمم همینم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ندارم و هر روز دعا میکنم که نازا باشم ....کلا زندگی ها همه پراز مشکل وغم و درد ورنج دوس ندارم کس ...

میشه بگی دلیل اصلی این طرز فکرشون چی هست آخه منم تا حدی مثل شما فکر میکنم و علت اصلیش هم اینه که دل خوشی از شوهرم ندارم و با خودم میگم حتما خدا خودش صلاح دونسته با این مشکلات من که به نظرم ۹۸ درصدش از همسرم هست 

عزیزم دقیقا حرف شما درسته امثال شما هستن ‌که حتی گاهی باعث شدن از خودکشی دست بکشم تا اینکه کسی میاد ...

ب کاربر دیگه ای هم گفتم ، تو فامیلای ما خیلی هستن سالهاست ازدواج کردنو بچه ندارن ، یکیشون ۱۸ ساله ، 

زندگیشونو میکنن ، تازه بخدا بعضیا ک بچه اذیتشون میکنه بهشون میگن خوش بسعادتتون بخدا بچه ندارید 

بمن ک خودم ۹ سال بچه نداشتم همه میگفتن راحتی والا 

خیلیا شاغلن و موفق، وقت ندارن اصلا ب بچه فکر کنن، همینطوری پیش میرن و حالشون خوبه

ی خانم مسن که در جوانی شاغل بودن و روزهای خوب و خوشی داشتن طبق تعریف همسایه ها

اواخر گ تنها شده بود خواهرزاده ش هفته ای یکبار میومد دیدنش وقتی میدیدش ضجه میزد نرو از پیشم تا دم در زار میزد التماسش می‌کرد. خونش کلنگی بود همه میشنیدن. اشک همه درمیومد. 

منم بچه ندارم.‌ بخاطر شرایط جامعه به این نتیجه رسیدم ک نخواسته باشم.

اما اون دوسالی ک این بنده خدا و حال و روزشو دیدم ترسیدم. همسایه ها رو صدا میزد ک کارشون داره ولی میرفتن میدیدن کاری نداره فقط میخواسته ی ربع پیشش باشن 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
شبو روزم خلاصه شده تو نبود بچه همش گریه همش سردرد همش افکار خودکشی حال بلند شدن ندارم تهش هم به خودک ...

ببین این حال بدت فقط مختص میشه به افکار خودت در مورد بچه نداشتن یا نه؟؟؟مثلا همسرت چی اون طرز فکرش چطوره و خانواده ها و آشناها هم با حرفاشون باعث نشدن تو اینجوری افسرده بشی ؟

ی خانم مسن که در جوانی شاغل بودن و روزهای خوب و خوشی داشتن طبق تعریف همسایه هااواخر گ تنها شده بود خ ...

تو پیری همه همینن ، 

والا مادربزرگ من ۷ تا بچه داشت تو تنهایی جون داد 

ادم هرچقدرم بچه داشته باشه بازم تنها میمونه 

خیلیا الان بچه هاشون میرن خارج و دیگ برنمیگردن 

مد شده 

خدارو داریم ،بزرگتر و نزدیکتر از هرکسی

ی خانم مسن که در جوانی شاغل بودن و روزهای خوب و خوشی داشتن طبق تعریف همسایه هااواخر گ تنها شده بود خ ...

چرا بعضیا  درک نمیکنن نباید اینجور حرفایی رو داخل تاپیکی منی که تو ناامیدترین حالت ممکنم و به شدت از آیندم میترسم زد؟؟؟خیلی سخته درک اینکه جای چه حرفی کجاست واقعا ممنونم که حالمو بدتر کردی حالا برای اینکه به اون خانم بدبخت که قصدش دلداری دادن من بود ثابت کنین که اشتباه میکنه هر حرفی اینجا زده شد و حال من بدتر و بدتر شد

میشه بگی دلیل اصلی این طرز فکرشون چی هست آخه منم تا حدی مثل شما فکر میکنم و علت اصلیش هم اینه که دل ...

من بیشتر بخاطر آسیب های کودکی ونوجوانی از طرف خانوادم وناکامی های بشدت زیاد تو اکثر اهدافم