2777
2789
قطره چکونی چرا میگی

چون میخواد همه بگن چی شده و فلان تا بره جز پر بازدید ها 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو پست بعدی نگفت همه متفرق سیم

عادت کردن که اینطوری بقیه رو تشنه نگه دارن بعدش یه چی مسخره تعریف کنن

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

چی شده؟

پسر من دیستروفی داره ،بعد تو این یک ماه چند بار زخمی شده امروز رفتم بهش سر بزنم دیدم زنگ ورزشه معلم سپرده بود به آرشام من کاور ورزشی ندن بعد یکی پیدا کرد گفت مامان برام بپوش من پوشیدم بدو بدو رفت بازی بعد من اومدم بیام خونه از پشت در نگاه کردم دیدم معلمه ی جوری ناجور دست بچم کشید برد نشوند ی گوشه ،من برگشتم رفتم داخل درگوشش گفتم ناراحت نباش ظهر که اومدی خودم باهات فوتبال میکنم ی چند تا بچه داشتن منچ بازی میکردن گفتم با اینا بازی کن معلمه اومد اون دوتا بچه ام برد یعنی حالم از معلمشون بهم خورد ،بزار قلب منو بشکنه بالاخره منو پسرمم ی خدای داریم 

پسر من دیستروفی داره ،بعد تو این یک ماه چند بار زخمی شده امروز رفتم بهش سر بزنم دیدم زنگ ورزشه معلم ...

یه جوری گفتی ، گفتم لابد به یکی تجا.وز شده 

انشالله دیگه تجربش نکنی💔💔💔

هیچ کسی ان شاالله😌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه جوری گفتی ، گفتم لابد به یکی تجا.وز شده

پسرم التماس میکرد بزاره بازی کنه 😭😭😭😭 خیلی سخته برام همه بچها بهش میگفتن از بازی برو بیرون یکی بهت میزنه میخوری زمین