2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10658 بازدید | 243 پست

تجربه به من ثابت کرده آدمایی که کمبود یه چیزی و نرسیدن به آرزویی زندگیشون رو فلج می کنه و بدون رسیدن به اون خواسته نمیتونن مفهوم مجزایی برای زندگی خودشون قائل بشن، بعد از رسیدن به اون خواسته، حقیقت بسیار تلخی رو متوجه میشن و اون اینه که در حقیقت اون چیزی که همه زندگیشون رو در تمنای رسیدن بهش هدر دادن اصلا اون چیزی نبوده که قرار بوده حالشون رو خوب کنه! خواسته هایی مثل ازدواج، پول، بچه، شغل و خیلی چیزای دیگه که ما فکر می کردیم زندگی بدون اونا پوچ و نامفهومه در حقیقت تلاش ما برای گول زدم خودمون بوده چون نتونستیم معنایی برای زندگیمون پیدا کنیم و تلاشی هم نکردیم که پیدا کنیم ترجیح دادیم نداشته هامون رو عامل غم و اندوه خودخواسته خودمون بدونیم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بله سخته شاغل بودن جای بچه رو نمیگیره نمیدونم چرا چند تا عقده این تاپیک شما رو فرصت عقده گشایی دیدن

چرا عقده گشایی؟ 

چرا اینقدر خشم در کلام دارید؟ 

خیلیا هدف دارن‌ درس میخونن شاغل هستن هنر و مهارتی بلدن. تمام هدف زندگیشون بچه دار شدن نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر عزیز سلام 

امیدوارم که خوب باشی 

عزیزم شما انقدر تمرکز و فکر و ذکرت روگذاشتی روی بچه که این موضوع روز به روز برات پررنگ تر و مهم تر میشه

تو این دوره و زمونه که خیلی از بچه‌ها مهاجرت میکنن یا شهر دیگه ای زندگی میکنن و اصلا دیگه مثل نسل ما درگیر زندگی پدر و مادر نمیشن

دختر خوب داری سال های باارزش جوانی رو از دست میدی به خاطر پیری که اصلا معلوم نیست هر کدوم از ما باشیم یا نه و در چه حالی باشیم

الان در اوج سلامتی و زیبایی و شور و حال زندگی هستی 

باور کن یکم که سنت بالا بره حسرت این روزها رو میخوری که چطور میتونستی بگذرونی در حالی که با افسردگی و ناراحتی گذروندی

عزیزم شکر گذاری رو شروع کن، اگه واقعا تمام راه ها رو رفتی و مطمئنی که بچه دار نمیشی بپذیرش و خدا رو بابت داشته هات شکر کن

برای خودت مشغولیت های جدید درست کن، دوست های جدید پیدا کن که اونا هم بچه ندارن

اگه ورزش نمیکنی حتمااااا برو سراغش

سعی کن برای خودت هدف گذاری کنی

مثلا تا تابستون یک هنری رو یاد بگیری

تا سال بعد یک زبان جدید رو شروع کنی

اینجوری کمتر احساس بی هدفی میکنی و فکرت رها میشه و از اون فکرهای منفی دور میشی 

اگه واقعا قرار نیست شما بچه دار بشی شک نکن یک رسالت دیگه در دنیا داری که باید انجامش بدی، برو پیداش کن🙂🌹

اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را می‌پوشاند.