2777
2789
عنوان

بعد از آی یو آی

95 بازدید | 19 پست

سلام دخترا

من ۲۷آذر آی یو آی کردم

۱۶دی وقت پریودیم بود ولی نشدم

دیروز بی بی چک زدم منفی بود

هیچ علائمی هم ندارم

به نظرتون امکان داره بی بی خراب باشه؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایطشو ندارمنمیتونم برم آزمایشگاه

تست وایتکس یکی دو روز مانده به موعد پریود و تست نمک خیلی درسته...و به علت خاصیت اسیدی قلیایی خیلی بهتر از بقیه جواب میده.اما نکته مهم که باید رعایت کنید اینه که اول بخار سمیش خیلی خطرناکه حتما با ماسک و تو فضای آزاد امتحان کنید.دوم ادرار خانم باردار با وایتکس کف میکنه و می مونه حداقل تا یه رب نیم ساعت(مثل دلستری که تازه تو لیوان ریختید 🙈) اینکه سر شوهرتون یا مادرتون امتحان کردید برای اونام کف کرد دلیلی برای رد این ماجرا نیست.اغلب اشتباهات در برداشت از میزان کف،ماندگاری و جوشان بودنه.حداقل کف باید یک سانت باشه...‌‌🚫🚫مورد بعدی در مورد اقدامه...بهتون قووووول میدم اگر چند ماهه اقدام کردید و نتیجه نگرفتید تصمیم بگیرید که از این ماه اقدام و پیگیری نکنید(فقط جلوگیری نداشته باشید همین) قطعا به زودی باردار میشید این سر زوجهای نابارور و ای وی افی هم جواب داده ... و 🚫🚫در طول ماه اصلا نیاین چک کنید بنا رو بر نبودن بذارید و زمانیکه دوره اتون عقب افتاد تست کنید .

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️