2777
2789
عنوان

از کجا میشه شوکر خرید خریدش راحته (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 64 پست
نه بابا حالا اونی ک داره تعرض میکنه کجا میره شکایت کنه ک بهم شوکر زدن

به راحتی 

اگر مدرکی نباشه که بهت تعرض کرده ، اصلا مشکلی نیست براش

شکایت می‌کنه شماهم شیش ماه میوفتی زندان😅

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا چی شده مگه

متاسفانه دیروز تو پله برقی مترو ک هیچ کس دیگ هم نبود بهم تعرض شد و البته بعد کلی جیغ و داد بالا مترو گرفتن زدنش 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
تهیه نمیشه ، باید بخری در ضمن آموزش های اولیه داره استفاده ازش ک اگه بلد نباشی ممکنه به خودت بزنی😶

خطرناکه سمتش نرو 

جرم هم هس 

اسپری بدن کوچیک بگیر مستقیم بزن تو چشاش نگه دار

بخاطر مسائلی لغو کاربری زدم🙃

چاقو خطر مرگ داره نمیشه فرار کرد بعدش😁 من حتی بهم گفتن از پله ها پرتش میکردی پایین ولی میگم خب میمر ...

من یبار تو ماشین بودم مرده مسیر اشتباه رفت گفتم درو باز کن قفل کرد

چاقو رو درآوردم گرفتم سمتش گفتم باز میکنی یا بزنم😂

به راحتی اگر مدرکی نباشه که بهت تعرض کرده ، اصلا مشکلی نیست براششکایت می‌کنه شماهم شیش ماه میوفتی زن ...

من 6 ماه زندانو ب اینک دست کسی بهم نخوره ترجیح میدم چون حال الانم ب قدری داغونه ک نمیدونم کی سر پا شم 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
من یبار تو ماشین بودم مرده مسیر اشتباه رفت گفتم درو باز کن قفل کردچاقو رو درآوردم گرفتم سمتش گفتم با ...

وای چ وحشتناک من تو اسنپم خیلی میترسم همیشه

من 6 ماه زندانو ب اینک دست کسی بهم نخوره ترجیح میدم چون حال الانم ب قدری داغونه ک نمیدونم کی سر پا ش ...

گلی اگر دنبال وسایل اینطوری هستی ، اسپری فلفل کوچیک بگیر 

ریسکش خیلی کمتری و کسی هم نمیتونه شکایت کنه

شوکر خیلی خطرناکه حتی برای خودت و حمل کردنش آسون نیست اصلا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

متاسفانه دیروز تو پله برقی مترو ک هیچ کس دیگ هم نبود بهم تعرض شد و البته بعد کلی جیغ و داد بالا مترو ...

از پله ها پرتش میکردی پایین کثافتو اگه اسپره فلفل داشتی میزدی تو چشماش کور بشه عوضی

گلی اگر دنبال وسایل اینطوری هستی ، اسپری فلفل کوچیک بگیر ریسکش خیلی کمتری و کسی هم نمیتونه شکایت کنه ...

اره الان دوستان گفتن حتی اسپری خوشبو کننده ایده خوبیه 

من هم شوکر دارم هم گاز اشک آور

منم هم شوکر دارم هم اسپری فلفل هم گاز اشک‌آور هم نارنجک دستی هم چاقو ضامن دار

بالاخره دختر تنها بهتره اینارو داشته باشه 

اگه لازم باشه کلت هم میخرم 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
از پله ها پرتش میکردی پایین کثافتو اگه اسپره فلفل داشتی میزدی تو چشماش کور بشه عوضی

هیچی نداشتم و از ترس چون نمیتونستم دفاع کنم صبر کردم برسیم ب محیط بیرون ولی بالا حسابشو رسیدم