2777
2789

عزیزان یکم طولانیه ولی نظر بدین حتما 

خواهر کوچیکم ۲۰ سالشه و چندماهی هست نامزد شده ، عقد نیست صیغه محرمیت خوندن میخواستن عقد کنن که فامیل نزدیک داماد فوت شد و فعلا عقد عقب افتاده .خیلی هم پدرم و برادرام روی این دوتا کنترل دارن و خداییش خودشونم خیلی مودبن و رعایت میکنن پسره هم بینهایت پسر خوب و سنگین و موجهی هستش . مراسم مادربزرگمه و همه خونه ی عموی بزرگم جمع هستیم . نامزد خواهرم تابحال چندبار اومده و هربارم با خواهرم میرن و میان ، یکی دوبارم اومده دم در با خواهرم کار داشته ، حالا عموی کوچیکم که یه دختر مجرد همسن خواهرم داره زنگ زده دامادمون که بیا کارت دارم ، بهش خیلی حرف زده که گفته جلوی دخترم با نامزدت حرف نزن دخترم کنکور داره ذهنش مشغول شده ، حالا نمیدونه دخترش با یه نفر دوسته و قول و قرار ازدواج گذاشته ، خواهرمم همش کارش گریه اس و میگه مگه ما چیکار کردیم نامزدشم واقعا ناراحته ، من امروز اصلا به عموم نگاهم نکردم اخه به اون چه مربوطه یکی نیست بگه کجای کاری که دخترت اسم بچه اشم انتخاب کرده 

حق داریم ناراحت باشیم درسته ؟ 

دندانساز سایت 🤩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماهم برید بگید خداروشکر این نامزد داره.چشم و گوش دختر تو باز هست به اندازه کافی دخترتو نیار تو جمع. بگید یه روز ب و دنبال دخترت ببین کجاها میره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

واقعا بی فکری کرده گفته دخترم ذهنش مشغول شده 

خوب یعنی چی میشه جلو همه ذوجا رو گرفت که باهم حرف نزنم چون الیزابت خانم کنکور دارن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اگه بگم عموت عقب مونده ست ناراحت میشی؟این که ابرو دخترش برد بیچاره دختره چقدر خجالت بکشه از رفتار با ...

دخترش بهش گفته فلانی همش با گوشی با نامزدش حرف میزنه و پیام میده ، اون اول آتیشو انداخته فوق العاده به خواهرم حسادت میکنه ، خواهرم یه مانتو مشکی خریده ، باباشو برداشته رفته کل شهرو زیر و کرده عین خواهرم گرفته

دندانساز سایت 🤩