2777
2789
عنوان

خانوما بیاین نامزد خواهرم خیلی ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترش بهش گفته فلانی همش با گوشی با نامزدش حرف میزنه و پیام میده ، اون اول آتیشو انداخته فوق العاده ...

برو به دختر عموت هشدار بده که اگه بار دیگه همچین غلطی کرد همه چیو نه تنها به باباش بلکه به همه میگی (به خواهرت بگو بگه)هر چند معلومه خواهرت و نامزدش آرومن وگرنه اگه من بودم عمومم بود کاری میکردم چنین حرفیو نزنه عجبااا خوبه شما هم به اون بگید نرو پیش زنت ما مجردا فکرمون درگیر میشه 🫤

دخترش بهش گفته فلانی همش با گوشی با نامزدش حرف میزنه و پیام میده ، اون اول آتیشو انداخته فوق العاده ...

ببخشید ولی چه عموی خاله زنگی 

چه لیلی به لالاش میزاره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اگه همچین چیزی گفتیم خون به پا میکنه

خب شما چرا خون ب پا نمیکنید؟

برید حرفتون بزنید. بگید این عضو خانواده ماست قرار نیست شما بهش بی احترامی کنید

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ببین ما که نمیتونم بریم به عمو بگیم چرا این حرف رو زدی! ولی میتونیم به شما بگیم لازم نیست دامادتون ح ...

اخه اون از سر احترام میومد ، دلش رنجید ، میگه با یه لحن خیلی بد باهام حرف زد 

دندانساز سایت 🤩

خب شما چرا خون ب پا نمیکنید؟برید حرفتون بزنید. بگید این عضو خانواده ماست قرار نیست شما بهش بی احترام ...

بابام میگه هیچی نگید تا این مراسم بی حرف و حدیث تموم بشه خودم باهاش حرف میزنم 

دندانساز سایت 🤩

اره کاش این مراسم تموم شه هرکی بره پی زندگیش ، بیچاره مادربزرگم ، پسرش حتی تو مراسمشم به فکرش نیست

مگه چه قد طول می‌کشه دیگه مراسمه بعد میرم همه تا سوم بعد هفتم مگه در طول همه مراسمات پیش هم هستین همه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ببخشید ولی چه عموی خاله زنگی چه لیلی به لالاش میزاره

اره تابحال ندیدم همچین آدمی ، انگار کم داره ، خودم دیدم جلوی دختر فامیلمون که تازگیا پدرش فوت شده چقد قربون صدقه دخترش میرفت

دندانساز سایت 🤩

بابام میگه هیچی نگید تا این مراسم بی حرف و حدیث تموم بشه خودم باهاش حرف میزنم

این هم خوبه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!