2777
2789

همونم که گفتم باباش مرده میگه پس برگردیم تو یه ساختمون با خانوادش تو یه خونه شصت متری.

هرچی حرف میزنم نمیفهمه😭دیشب بهش گفتم بابا اصن من هفته ای چندروز به ننت سر میزنم بعد راضی شد گفت خب الان که ده روز به قرارداد خونه مونده تا اون موقع چجوری خونه پیدا کنیم گفتم وقت میگیریم از صابخونه یکی دوماه.

بعد امروز گفتم خونه پیداکردم نزدیک خونه مامانت گفت پول ندارم بریم همون واحد خالی مامانم😭😭 پول نداره بعد تو این خونه ای که الان هستیم هم نمیشینه.میگه یا میای یا طلاق امروز هم باز به شوخی میگفت میای بیا نمیای برو شهرتون

خب بری شهرتون واقعا منطقی تره تا بری خونه مادرشوهر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبقه بالا باشه چ اشکال داره عزیزم برو بشین هرکس زندگی خودشه 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اگه مادرشوهرت خوش اخلاقه برو ی مدت بمونید پول جمع کنید تا بعد مستقل بشید

عمرا با شوهری که ایشون داره مستقل بشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بکو ب شرطی میام که ی واحد تر تمیز و شیکشو برداریم 

وگرنه بگو منم مهرمو میزارم اجرا هم زندگیت بهم میخوره هم تشریف میبری زندان

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه مادرشوهرت خوش اخلاقه برو ی مدت بمونید پول جمع کنید تا بعد مستقل بشید

اصلا پول جمع نمیکنه تازه تو یه ساختمون میریم خیالش راحته دیگه شبا تا ساعت دو شب با دوستاش ولگردیه و پول جمع نمیکنه

یعنی چی یا میای یا طلاق ؟؟؟ 🫤🫤🫤🫤🫤

انقدر وابسته ست که تا این حد براش مسأله ست اونجا رفتن و موندن که زندگیشو خراب کنه، بیخود زن گرفته ، همون میموند اونجا 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!