2777
2789
عنوان

این تاپیک مناسب همه نیست🙏❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 513 پست
👏👏👏👏👏🥺🥺🥺..

کاربری دوم استاتری؟

۳صفحه فقط خودت پست گذاشتی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیست قیمت های من 

کیف پول 180تا200

کیف کارت 90

کیف مدارک 150تا18

لیست قیمت های من 

کیف پول 180تا200

کیف کارت 90

کیف مدارک 150تا18

کیف عینک 140

جاکلیدی 35تا60

کیف دوشی۳۰۰/250___

کیف عینک 140

جاکلیدی 35تا60

کیف دوشی۳۰۰/250___

میخوام تاپیک پاک بشه

چطور پاک میشه اینطوری باز دید میخوره که

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

گزارش میزنن بقیه همینجوری پاک شد

اوکی

گزارش بزنیم خودمونم تعلیق میشیم