2777
2789

من شروع کردم، یکی از اتاقامو هم تموم کردم،الانم رفتم سراغ حال و آشپزخونه! بعدشم میرم سراغ حمام و دستشویی

حیاط و اون یکی اتاقمون رو هم کردیمش انباری،باید صبر کنم شوهرم یه روز نره سرکار تا با هم تمیزشون کنیم

فقط فرشا با پردهارو میذارم برای روزای آخر

چون دست تنهام،زود شروع کردم که خورد خورد انجام بدم بهم فشار نیاد!

شماها از کی شروع میکنید؟ چجوری میخواید پیش ببرید؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عید نداریم امسال 

دل و دماغم ندارم برای خونه تکونی

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

چه زوود شروع کردی

منم دوست داشتم شروع کنم ولی دخترم مدرسه میره، فصل امتحاناتشم هست، وقت نمیکنم. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کثیف میشه دوباره تا عید😂😂😂واییییی خیلی خونه تکونی خسته کنندس

الان خونه تکونی اساسی بکن برای عید یه دست مختصر بهش بکش 

من که هر دو سه ماه یه بار خونه تکونی میکنم اینقدم خسته میشم ولی عادت کردم 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
عید نداریم امسال دل و دماغم ندارم برای خونه تکونی

آخی عزیزم 

روح پدرتون شاد 

ولی سعی کنید کنار بیاید با غصه شما روح پدر عزیزتون هم آزرده میشه براش فاتحه بخونید خیرات بدید و از بخوایبد که برا ارامش و صبوریتون دعا کنه دعای پدر خیلی گیراس😔

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن