2777
2789
عنوان

شوهرم ازم خواسته با مادرش زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همجین مردی باید مهریه رو بزاری اجرا پدرشو در بیاری

ببینم میتونه سه تا شش ماه یبار شصت هفتاد میلیون فقط پول یه سکه بده یا نه ، تا به 💩 خوری بیفته. مرتیکه ی چلمنگ مفت خور بچه ننه ی عوض..ی

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اصلا و ابدا تحت هییییچ شرایطی قبول نکن به هزار و یک دلیل 

اگرم فکر تنهایی مامانشه، بگو مامانتو شوهربده

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگر رفتی دیگ‌تمام تااخر عمر گرفتاری 

سر حرفت بمون بگو نمیام 

بگو اگر قرار بود پیش خانواده ها باشیم ازدواج نمیکردیم 

شما بری پیش مامانت منم برم پیش مامانم خب چ کاری زندگی کنیم

شرط بذار بگو میام ولی ازم توقع بیجا نباید داشته باشی و مامانتم نباید اذیتم کنه پول رهن و اینارم جمع ...

عمرا پول جمع کنه تازه میخواد خرج خانوادشو بده با اینکه دوتا داداش مجرد داره

اصلا پول جمع نمیکنه تازه تو یه ساختمون میریم خیالش راحته دیگه شبا تا ساعت دو شب با دوستاش ولگردیه و ...

خونه 60 متری غار موش نیست بد نیست خیلیا الان تو خونه 60 متری زندگی میکنن

ولی چون شوهرت پول جمع نمیکنه و با دوستاش ولگردی میکنه طلاق بگیر این مرد زندگی نیست 

کاربری دست دو نفره

اصلا و ابدا تحت هییییچ شرایطی قبول نکن به هزار و یک دلیل اگرم فکر تنهایی مامانشه، بگو مامانتو شوهربد ...

تنها نیست یه دختر هفت ساله و پسر ۲۰ ساله داره یه پسر مجرد دیگه هم داره ایران نیست سالی یکی دوبار به اینا سر میزنه بعد تازه خانواده ی پدربزرگ شوهرمم هستن تو اون ساختمون