2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 149 پست
مشخصه فرزی،وگرنه آشپزخونه یک روزه تموم نمیشهافتادم وسط شهر غریب،یکم کم انگیزم! واسه همینم کلا کارارو ...

اشکال نداره عزیزم خودتو اذیت نکن  خداکمکت میکنه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری انقدر سریع تموم میکردی کارارو؟من واسه هر قسمت حداقل سه چهار روز وقت میذارم! واسه آشپزخونه که د ...

سه چهاررررر روز من همین الان دوتا اتاق مرتب کردم کمد دیواریا  رخت حوابا اسبباب بازی بچها چقددددر لباس و وسیله استفاده نشده هم گذاشتم بندازیم بره الکی جاگیر بود حالا همینا ک درست کردم دو هفتع دیگ بچها شوهرم ترکوندن

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

دوستان من خرداد رفتم خونه خودم امسال ب نظرتون نیازه فرش و پرده رو بشورم؟

رو ی تیکه فرشم چایی ریخته ک پاکش کردم و زیادم مشخص نیست

ماهم عید ها کلا مسافرتیم تهران نیستیم کسی بیاد خونمون

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
سه چهاررررر روز من همین الان دوتا اتاق مرتب کردم کمد دیواریا رخت حوابا اسبباب بازی بچها چقددددر لبا ...

خب شما بچه داری،واقعا نمیصرفه خیلی برای خونه تکونی وقت بذاری، از طرفی هم من یکم وسواسی خونه تکونی میکنم برای همینم زمانشو طولانی میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چرااخه خونه تکونی ما که همش جارو گردگیری طی میکشیم

خونه تکونی منم الان اینجوری شده، ولی کلا به شلنگ گرفتن اعتقاد دارم! خونه رو برق میندازه،اما اینجا نمیتونم شلنگ بگیرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم