2777
2789
عنوان

شوهرم ازم خواسته با مادرش زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 63 پست
همجین مردی باید مهریه رو بزاری اجرا پدرشو در بیاریببینم میتونه سه تا شش ماه یبار شصت هفتاد میلیون فق ...

عزیزم به هر حال همسرشه. ما نباید به خودمون اجازه بدیم به همسر ایشون فحش بدیم. زندگی خودشه. دوست داره بمونه تو همون وضعیت میمونه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمرا پول جمع کنه تازه میخواد خرج خانوادشو بده با اینکه دوتا داداش مجرد داره

اسی جون اینجا شما به راهکاری نمیرسی.‌بهترین‌کار مشاوره هست. اونا بهت راه درست و میگن و کمکت میکنن.‌

تنها نیست یه دختر هفت ساله و پسر ۲۰ ساله داره یه پسر مجرد دیگه هم داره ایران نیست سالی یکی دوبار به ...

یا زندگیتو دوست داری قبول نکن که بعدا جنگ اعصاب داری هرروز 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خونه 60 متری غار موش نیست بد نیست خیلیا الان تو خونه 60 متری زندگی میکننولی چون شوهرت پول جمع نمیکنه ...

خب ادم کنار مادرشوهر تو یه خونه درست حسابی زندگی میکنه واحد قبلی که اونجا بودم ۲۰۰ متر بود الان همه واحدا ۲۰۰ متریه یکیش شصت متر دیگه غار موش حساب میشه درمقابل بقیه واحدا.منم کلا عادت به خونه کوچیک ندارم

عزیزم به هر حال همسرشه. ما نباید به خودمون اجازه بدیم به همسر ایشون فحش بدیم. زندگی خودشه. دوست داره ...

معذرت میخوام استارتر یه دقیقه برات ناراحت شدم🥲

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

والا من توواحد۲۰۰متری مادرشوهر زندگی نکردم خودم واحد ۷۰متری مستقل خریدم به قول شما قارموشاما انقدددد ...

خب بقیه واحدا ۲۰۰ متری اون شصت متری کنار قارموش حساب میشه .الان به من تیکه انداختی؟

خونه ی الانمم ۹۰ متره خب کوچیکه ولی الان ارامش دارم