2777
2789
عنوان

شوهرم ازم خواسته با مادرش زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 63 پست
عادت ندارم ولی خب مستاقل باشه زندگی میکنم همون سی متریشم میرم فقط مستاقل باشه نه زیر سر مادرشوهر و ف ...

پس یه خونه کوچیک اجاره کنید دور از مادرشوهر

شاید شوهرت به خاطر این که نمیتونه اجاره خونه بزرگ بده میگه بری خونه مادرش زندگی کنی

کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره والا اول بهم گفت فعلا تو خونه بابام باشیم دوسه سالی بعد خونه فروش رفت باز یه خونه دوطبقه راه جدا ...

اسی الان مادرشوهرت چند تا خونه داره؟؟؟خوب اگه پدرشوهرت ملک و املاک زیاد داره خوب بفروشه و ارث و بده مادرشوهرت. شما هم‌یک خونه‌بزرگ بخرید

خب بقیه واحدا ۲۰۰ متری اون شصت متری کنار قارموش حساب میشه .الان به من تیکه انداختی؟خونه ی الانمم ۹۰ ...

عزیزم بحث الان رفتن کنار مادر شوهر زندگی کردنه نه روی متراژ خونه.یعنی اگر اون واحد دویست متری رو میدادن حاضر بودی دوباره برگردی پیش خانواده همسرت؟شما دونفرید توی خونه شصت متری هم جاتون میشه بیشتر ازاین تعداد هم توی خونه شصت متری زندگی کردن اما با آرامش.مهم الان رفتار همسرت وزندگی کردن با خانوادشه میتونی با این قضیه کنار بیای؟در ضمن شما سال پیش محکم ایستادی وخونتو جدا کردی احتمالا باز هم بتونی روی حرفت بمونی وهمسرت رو مجبور کنی که پیش خانوادش نری. فقط یه مدت دعواو اعصاب خوردی دارین.