2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 30939 بازدید | 577 پست

عزیزم وقتی خودتم کادر درمانی  باید بدونی 

اگه همینچین موردی باشه من میگم زنش شکاکه و میخواد کنترلش کنه 

شما هم میوه و اینا بذار داخل ظرف براش ،  مطمئن باش اونم از این شرایط  ناراحته ،  هیچ مردی دوست ذاره  زنش  زیاد سرک بکشه توی کارش ، احتمالا تا الان نتونسته بهت بگه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمدر مورد غذا بردن به محل کار همسرتون، من اگه بودم قضاوت و نظر بقیه ذره‌ای برام اهمیتی نداشت ...

ممنونم عزیزم حق با شماست. واقعیتش نمیدونم‌مادر شوهرم میخواد چیکار بکنه میاد یا نمیاد امیدوارم نیاد چون اصلا امادگی روبه‌رو شدن باهاش رو ندارم

بچه ها باز شوهرم یه حرکتی زد حساسم کرد یعنی خودم کاراگاه بازی در اوردم. از ساعت ۸ که کارش تموم شده بود نیومد خونه تا ۱۱. گفت رفتم باشگاه در حالی که اون دوستش که همیشه باهاش باشگاه میره انلاین بود. شوهرم افلاین بود ستاره هم دقیقا اون تایم افلاین بود

بچه ها باز شوهرم یه حرکتی زد حساسم کرد یعنی خودم کاراگاه بازی در اوردم. از ساعت ۸ که کارش تموم شده ب ...

یعنی این ۲ساعت با ستاره بوده؟

ازش پرسیدی؟مطمئن شدی؟

چه دلیلی داره بره ستاره ببینه بعد به شما دروغ بگه😐

بچه ها باز شوهرم یه حرکتی زد حساسم کرد یعنی خودم کاراگاه بازی در اوردم. از ساعت ۸ که کارش تموم شده ب ...

عزیزم خودت بهتر از هر کسی میتونی متوجه بشی این احساسات عمیق تر  سو ٕ تعبیر برای این اتفاق های ساده ست ،اضطراب داری نگرانی وجودت پر از تنش و ترس هست و همش میخوای دنبال دلایل بیرونی بگردی تا به اضطراب هات عینیت ببخشی تا بتونی بهشون هویت بدی و بگی ببین دیدی حسم درست بود دیدی بیخود نگران نبودم !و از این دست حرف ها و احساسات ،هرچقدر که به قول خودت کارآگاه بازی دربیاری همسرت ازت دور میشه و واکنششون کاملا هم طبیعیه ،ببین دلایلت رو خودت مرور کن میگی اون دوستش که همیشه باهاش میرفته نرفته !خب مگه بدون ایشون نمیشه رفت باشگاه ؟!یا مثلا تو اون ساعت ستار هم آفلاین بوده مگه ستاره کار و زندگی نداره؟‍!ممکنه هزار تا دلیل داشته باشه آفلاین بودن ستاره ،احساس درونی خودت رو ببین دوست عزیزم میفهمم که خیلی اضطراب داری اما اول باید به احساست آگاه بشی تا بتونی رابطه ت رو ترمیم کنی،از نگرانی هات با همسرت حرف بزن خیلی آروم مثل یه دوست که باهاش گپ میزنی،وقت شناس باش زمان هایی رو پیدا کن که حال همسرت و خودت خوبه ،اصلا یه وقت هایی رو تعیین کنید برای گفتگو باهم ،این زندگی مال تو هست پس باید بهش مسلط بشی میفهمم که خیلی وقت ها ناخودآگاهت برات تصمیم میگیره و رفتار میکنه اما با تمین باید بتونی بهش مسلط بشی تو پناه ام همسرت عستی کسی نمیتونه خرابش کن خدای نکرده جز خودت

یعنی این ۲ساعت با ستاره بوده؟ازش پرسیدی؟مطمئن شدی؟چه دلیلی داره بره ستاره ببینه بعد به شما دروغ بگه� ...

نه میدونستم دعوا میشه اگر بپرسم.

خیلی حالم دوباره بده. دستام سر شده. اومدم خونه اصلا انرژی نداشت شوهرم. شامم نخورد. یه دوش گرفت سریع رفت خوابید اصلا نگفت بیا پیشم دراز بکش یا حرف بزن کارهایی که معمولا میکنه هیچی خوابید

عزیزم خودت بهتر از هر کسی میتونی متوجه بشی این احساسات عمیق تر سو ٕ تعبیر برای این اتفاق های ساده س ...

خیلی میترسم احساس خیلی بدی دارم دلم شور میزنه. چون میدونستم دعوامون میشه چیزی به خودش نگفتم

خیلی میترسم احساس خیلی بدی دارم دلم شور میزنه. چون میدونستم دعوامون میشه چیزی به خودش نگفتم

کار خوبی کردی که نگفتی ،دلت شور میزنه چون اضطرابت بالاست چون میترسی این خوشبختی رو از دست بدی ،یه پیام بلند بالا برات نوشته بودم از تجربه خودم که یهو سایت هنگ کرد و خارج شدم بازم فرصت کنم مینویسم برات ،هیچ اتفاقی نیفتاده هیچییی فقط اضطرابت بالاست ذهنت داره فاجعه سازی میکنه ،آروم باش آرووووم ،بخدا که همه ی اینا تو مغزته و کار این اضطراب لعنتیه 

نه میدونستم دعوا میشه اگر بپرسم.خیلی حالم دوباره بده. دستام سر شده. اومدم خونه اصلا انرژی نداشت شوهر ...

هزار تا احتمال هست برای این حال شوهرت ،به روزایی فکر کن که خودتم خیلی خسته ای و دلت میخواد فقط بخوابی،همه ی ما خسته میشیم همه ی شبا که مثل هم نیست ،اصلا شاید موضوعی باشه که بعدا باید بدونی و الان وقتش نیست ،هر دوتون این مدت روح و روانتون حسابی خسته شده همسرتم چند ماهه که حالش خوب نیست طبیعیه که یه روزایی روانش کم بیاره و دلش بخواد فقط بخوابه که روز تموم شه براش