من باهاش قهر کردم به خاطر مهریه گفتم اگه دوستم داشته باشی شرایط خانواده امو می پذیری اگه نه از نظر من همه چی تموم و هنوز سراغمو نگرفته...نه زندگی نه پیامی هیچی خیلی دلم تنگ می شه یعنی نامزدی تموم؟ این سه سال دوستی تموم؟غم دارم....:(
خونه خدایی اول ازدواج زیاده و رسمم میشه یه بنده خدایی میخواد ازدواج کنه شاید داماد شرایط نداشت بنام ...
هیچ شناختی نه... سه ساله تقریبا دوستیم تا همین یک ماه پیش فکر می کرد وضعیت مالی ما بهتره ولی حالا دید برابریم هردو هم تک فرزند توی این سه سال وقت داشت بفهمه و فهمید که من آدم پول دوستی نیستم.... چی بگم دیگه به عشقش شک دارم
هیچ شناختی نه...سه ساله تقریبا دوستیم تا همین یک ماه پیش فکر می کرد وضعیت مالی ما بهتره ولی حالا دید ...
ببین واقعا خواهرانه میگم بخدا شناخت بعد ازدواج بوجود میاد ولی عزیزم اگه دوست داشته باشه فکراشو میکنه و میاد راضیتون میکنه خانوادشو میفرسته باهاتون حرف بزنن ده تا ک اصلا ولی صد سکه یا بیشتر کاملا معقوله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین صدتا بخدا هیچی نیست ینی احتمالش کمه ایشون بخواد ازدواج کنه کمتر از این بشنوه عزیزم دیگه هر چیزی ...
منم همینو گفتم گفتم دوست ندارم باهات راجع به پول بحث کنم ولی این تو و این ایران برو یه دختری رو پیدا کن که با کمتر از این زنت بشه ببینم می شه ...تو به من که عاشقش بودی ندادی برو به هرکی دوست داری بده
ولی خودمونیم ،دختر خاله ی من مثل من تک فرزند نیست ولی شوهرش مثل شوهر من تک بود مهریه رو سبک گرفتن خیلی سبک و اومد توی خونه گفت تهش هرچی دارن مال شوهر منه من چرا خودمو اذیت کنم کافیه یه بچه بیارم و تمام...همونم شد
3دنگ خونه خب اشتباه بود، چون اول زندگی هستینولی سر سکه، میتونست یه بزرگتر بگه شما میگی 10تا ما میگیم ...
بزرگتر من به کمتر از 100تا قانع نیست چشم و همچشمی توی فامیل ما زیاده مادرم مثلا خودشو با من مقایسه می کنه می گه پس فردا می گن مهریه ی مامانش 500 تا بود ولی مهریه ی خودش 100تا یا پدرم می گه من به کسی که حاضر نیست 100 تا مهرت کنه دختر نمی دم و همین طور شد که نشد
منم همینو گفتم گفتم دوست ندارم باهات راجع به پول بحث کنم ولی این تو و این ایران برو یه دختری رو پیدا ...
مثل دختر خالت کم پیدا میشه عزیزم توفامیل ما که یکی بگه صد تا دخترو میذارن روسرشون خدایی یا من دويست بودم انگار بی احترامی به من کردن آنقدر ناراحت بودن😂حالا خدایی برا من اصلاً مهم نبود تعدادش و بعد ازدواج ک اصلا یادمم نیومد چند تا هس نیس ولی اگه اونم دوست داشته باشه میاد و راضیت می کنه صبور باش عزیزم
بزرگتر من به کمتر از 100تا قانع نیست چشم و همچشمی توی فامیل ما زیاده مادرم مثلا خودشو با من مقایسه م ...
خب اینجور مقایسه کردناهم درست نیست، شما با خانوادت صحبت میکردی، و همچنین با خواستگاریت، بهش میگفتی به خاطر من اگه دوستم داری قبول میکنی، نه به خاطر حرف بقیه
تو خودت عقل نداشتی با راهنمایی نی نی سایتی ها همچین شرطی گذاشتی... اون دیگه نمیاد... حداقل میرفتی زندگی میکردی بعد میگفتی خونتو بزن به اسن من، نرفته همه چی خواستی. اون رفت.
عزیزم نگاهی به قیمت سکه هم بندازید هر سکه چهل پنجاه میلیون شده ها؟
منم تعجب کردم
با وضعیت بی سامانی اقتصاد ایران انتظار دارن طرف چشم بسته مهریه کلان و بزرگ قبول کنه خودشون همکوتاه نمیان منتظرن اون پسر کوتاه بیاد میگن بزرگترهاشون به ۱۰۰ تا کمتر قانع نیستن جمع بزنی حدااااقل میشه ۵میلیارد !! بزرگترهاشون میتونن راحت پول میلیاردی به یکی دیگه بدن و تمام ؟ دختر حقوق ازدواجشو بگیره و مهریه معقول
این مسخره بازیا چیه انتظار دارن طرف به خاطر عشق و علاقه روی اینده چشم ببنده
عزیزم نگاهی به قیمت سکه هم بندازید هر سکه چهل پنجاه میلیون شده ها؟
می گی چی کار کنم اگه با هر مهریه ای که ایشون گفت باهاش ازدواج کردم پس فردا یه مشکلی پیش اومد با چه رویی برگردم سمت خانواده ای که مخالف بودن؟؟؟ اون الان این طوری رفتار می کنه که : همینه که هست من همین قدر مهر می دم...الانش که این رفتار رو داره بعدا چی می گه می گه می خواستی به حرف مامانت گوش کنی کسی مجبورت نکرد...
نمی دونم اگه کوتاه می اومد می اومدم ...حالا دیگه بحث مهریه نیست بهم برخورده نمی دونم برات قابل درکه یا نه