2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم کتکم زد شما باشید ادامه میدید با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 139 پست

وا خب پول نداره تو این شرایط تو بابد درکش کنی دیگه تو خیلی میری رو مخش 

ادم وقتی شوهرش تو تنگیه بابد بیشتر هواشو داشته باشه زندگی مشترکه همسر ادم که عابر بانک نیست به چشم کیف پول بهش نگاه نکن 

ولی کتک حق نداره بزن تحت هیچ شرایطی 

مگر اینکه توام رو اون دست بلند کنی 

چه فکریه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااااااااااااااااااا فقط ذهنت به همین رسید ؟ که پول برای فلان خر ...

نه بخاطر پول نیس اصلا

فقط بخاطر اینه که موقع عصبانیت خیلی ترسناک میشه تا الان سه بار کتک زده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارماینطوری گفتنی یهو جوش ...

خدایی این حرف بوده زدی؟ یه مرد سالم همچین حرفی رو نمیتونه تحمل کنه . خودت خونش رو بجوش میاری بعد میگی چرا زده. من نمی گم زدن کار نرمالیه ، اشتباها محضه، اما ریشه ی این کتک ی که زده واقعا سنگین بوده

برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارماینطوری گفتنی یهو جوش ...

والا حرفی که تو زدی الان باید دستان تو گچ می‌بودی نه اینجا پیام بفرستی

بعضی وقتا شک میکنم یه جوری یهو عصبی میشه که شوک وارد میشه بهمشاید هم بخاطر فشار اقتصادیه زیاده که رو ...

هزار درصد به خاطر همینه. ببین ما نمیدونم این بیچاره ها چی می کشن برای گذروندن این روزگار پر خرج . گناه دارن باید راه بیای 

بعضی وقتا شک میکنم یه جوری یهو عصبی میشه که شوک وارد میشه بهمشاید هم بخاطر فشار اقتصادیه زیاده که رو ...

اگه درمورد سلامت روانش شک داری برو یکم با خانوادش حرف بزن بگو مثلا از بچگی هاش بگن یا اگه میدونه در مورد اونا فک کن چون سلامت روان یکی از ویژگی های بچه دار شدنه