2777
2789

اول بیاید خصوصیات خوب و بدشو بگم بعد در اخر قضیه دیشب هم تعریف میکنم

خصوصیات خوبش اینکه که:

۱-عشق ورزیدنش زیاده..مخصوصا فیزیکی..مثلا راه به راه بوسم میکنه بغلم میکنه قربون صدقم میره..حتی اگه از من جوابی بگیره یا نگیره

۲-اصلا رفیق باز نیس

۳-اصلا اهل سیگار و قلیون نیس

۴- اصلا اهل خیانت نیست و به قدری پاکه که هرموقع باهم هرجایی میریم تا حالا نشده ببینم به زنی نگاه میکنه(قبل ازدواجمون که با هم در حد آشنا بودیم و همو نمیشناختیمم اینطوری بود..جوری که من از بین زنا اونو نگا میکردم ولی اون حتی سمت زنا سرشو نمیچرخوند)

۵- تو کارا کمکم میکنه و تو کارایی که سخت باشه عوامو داره و حتی شده گاهی اوقات ۱۰۰ درصد یه کاری رو خودش انجام داده

۶-رفتارش با خانوادم خوبه و تا حالا روشونو زمین ننداخته و خیلی جاها بهشون کمک کرده

حالا اخلاقیات بدش که دیشب هم خیلی آزارم داد

۱-خسیسه..نه در اون حد..هرچیزی بخوام تهیه میکنه ها ولی کلی سین جین میکنه

۲-واسه مناسبت ها خودش عقلش نمیکنه نمیدونم ولی همیشه من باید بگم برام کادو بگیز تا بخره..درسته بعد اینکه میگم میگیره ولی خب حس میکنم ارزشش به اینکه خود مختار اینکارو کنه

الان تازه چند ماهه اپارتمان خریدیم ماهانه کلی قسط میدیم جوری که نهایت ۴ یا ۵ تومن از حقوق میمونه..میدونم دستش خالیه ولی دلم میخواد حداقل وقتی میخواد ۴۰ تومن قبض سیم کارتمو پرداخت کنه منو سین جین نکنه

۳-وقتی عصبی بشه خیلی وحشتناک میشه جوری که تا الان دوبار کتکم زده

دیشب هم سر پول بحثمون شد..برگشت گفت تقصیر منه که به خودم سخت میگیرم منبعد منم ول خرجی میکنم پول هارو میزنم به کی*رم میره

منم نفهمیدم منظورش ازین حرف اینه که پولارو هدر میده فکر کردم منظورش ازین حرف اینه که میره ج*نده جور میکنه چون تا حالا یه همچین چیزی نشنیده بودم

هستید بقیشو بگم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب راه بیا فعلا باهاش . با زبون نرم ازش پول بخواه. اینهمه خوبی داره. فکر کردی طلاق راحته ؟ بعدش اگه هیییچ مشکلی هم نداشته باشی افسردگی و ترس ش خودش بیچاره کننده ست . 

برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارم

اینطوری گفتنی یهو جوش اورد پاشد حسابی منو زد پرت کردم زمین

کل تنم درد گرفت

بعدش کلی معذرت خواهی کرد گفت اون حرفو گفتی خون جلو چشممو گرفت..منم گفتم خب من چه بدونم منظورت ازون حرف چی بوده منم متقابلشو گفتم،گفتم اگه اینطور بگم خوشت میاد؟

خلاصه که بهش گفتم تو قول دادی دیگه دفعه سومی درکار نباشه..اما تکرار کردی..گف بخاطر اون حرفت عصبی شدم

ولی معذرت خواهی کرد ولی من هنوز نبخشیدمش و بهش هم گفتم که نبخشیدمش

عصبی میشه خیلی ترسناک میشه..درسته ویژگی خوب زیاد داره ولی نمیخوام فردا پس فردا که بچهه دار شدیم بچم با این شرایط بزرگ شه

دو ساله ازدواج کردیم بچه نداریم

خودش هم میدونه چقد بچه دوس دارم..اما بهش دیشب گفتم با اینکه بچه دوس دارم اما بیا هیچ وقت بچه دار نشیم🥲

یه چیزم موجوده اینکه با این وضع مملکت داره بهش فشار میاد تا الان فقط دو بار این اتفاق افتاده از وقتی ازدواج کردی پس ادم خوبیه خوب باید وردارم درک کنیم تو این وضع پول درست و حلال دراوردن سخت ترین چیزه شادی سعی داره از هزینه های بیهوده پرهیز کنه برا مثلا گرفتن چیزی یا زندگی بهتر با امکانات بهتر؟